Mondo News

Italia. O româncă de 19 ani a fost înjunghiată și abandonată în fața unui spital din Napoli

Vineri, 22 Martie 2019 15:30
Scris de: Vlad Economu
Italia. O româncă de 19 ani a fost înjunghiată și abandonată în fața unui spital din Napoli

O româncă, în vârstă de 19 ani, a fost înjunghiată și abandonată, joi seara, în fața spitalului Cardarelli din Napoli. Doctorii i-au salvat imediat viața. Potrivit informațiilor avute, aceasta ar fi fost agresată, însă tânăra nu a vrut să vorbească despre ce i s-a întâmplat, scrie Il Matino.

În plus, fata ar fi suferit răni grave pe suprafața corpului, care, din fericire, nu i-au afectat organele vitale. De asemenea, poliția a sosit și investighează toate posibilitățiile. Tânăra româncă, F.E. de 19 ani, locuiește în cartierul napoletan Piscinola.

Citește și: ITALIA. ROMÂNCĂ DE 25 ANI, BĂTUTĂ ÎNJUNGHIATĂ ȘI ARSĂ DE VIE DE PRIETENA EI

Fata a fost apoi transferată la Monaldi, unde se află la terapie intensivă. Poliția încearcă să dea de urmele oricărei rude sau apropiat al tinerei. Pentru moment, se cercetează toate pistle: de la tentativă de jaf până la tentativă de crimă.

Sursa foto: BBC


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

turism, transilvania, presa internationala, colt de rai, superlative, conde nast traveller Transilvania face senzație în presa internațională: Colț de rai, învăluit în frumuseți superlative!


miopie, vedere, oameni, ochelari, aristotel, evul mediu, stiinta, Cum se descurcau oamenii cu probleme de vedere înaintea inventării ochelarilor?


horoscop 22 aprilie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 22 aprilie 2019. Vărsătorii au mici conflicte cu șefii, iar Gemenii au multe de făcut


submarin atomic, belgorod, vladimir putin, rusia, lansare, Submarinul sinistru al lui Vladimir Putin. Ar putea șterge un oraș întreg de pe fața pământului! Video