Mondo News

Italia. O româncă a născut un copil mort. Ce a primit femeia de la morgă în locul bebelușului

Luni, 04 Martie 2019 11:32
Scris de: Vlad Economu
Italia. O româncă a născut un copil mort. Ce a primit femeia de la morgă în locul bebelușului

O familie de români stabiliți la Monterchi, în regiunea Umbria, Italia, a trecut prin șocul pierderii unui copil, care s-a născut mort. Mai mult, când au cerut de la morgă corpul copilului decedat, au primit un picior amputat.

Incredibila gafă a fost făcută de cei de la spitalul „Alto Tevere”, din Citta di Castello, a anunțat rotalianul.com. „Ne pare rău pentru eroarea făcută”, a fost singurul mesaj primit de la spital.

Corpul bebelușului mort a fost pus în sicriul bărbatului de la care provenea piciorul amputat! Copilul a murit pe 16 noiembrie 2016, dar familia a primit dreptul de a-l îngropa abia în data de 17 februarie 2018.

Sursa foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 20 august 2019, horoscop marti, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 20 august 2019. Taurii sunt visători, iar Vărsătorii pot da sfaturi speciale


walton, walmart, avere, castiguri Cea mai bogată familie din lume câștigă 4 milioane de dolari pe oră


cni, stadion steaua, stadion nou, foto, euro 2020 Euro 2020. Noul stadion Steaua începe să prindă contur! Galerie Foto în articol


meghan markle, jeans, blugi, interdictie, elisabeta a II-a Ce i-a interzis regina Elisabeta a II-a decesei de Sussex, Meghan Markle!