Mondo News

Istvan Kovacs, arbitrul de la CSU Craiova – FCSB, a explicat incidentul cu Florinel Coman

Luni, 16 Septembrie 2019 15:11
Scris de: Vlad Economu
Istvan Kovacs, arbitrul de la CSU Craiova – FCSB, a explicat incidentul cu Florinel Coman

Istvan Kovacs, arbitrul care a oficiat partida dintre Universitatea Craiova și FCSB, încheiată cu scorul de 0-1, a oferit o explicație pentru incidentul din timpul partidei, când i s-a adresat lui Florinel Coman în felul următor: “dispari!”, informează Mediafax.

În minutul opt al partidei, Florinel Coman a căzut în careul Universității Craiova, arbitrul Istvan Kovacs arătându-i cartonaș galben pentru simulare. Când Coman i-a cerut explicații pentru această acțiune, Kovacs i-a spus fotbalistului în mod repetat ”dispari”.

“Chiar îmi pare rău de cele spuse. Aşa e, am spus ‘dispari!’, ‘dispari!’, se citeşte pe buzele mele, e prima dată când se întâmplă asta, dar am preferat să fac aşa decât să-l dau afară pentru ceea ce mi-a spus el. Decât să stric spectacolul sportiv.

Citește și: LIGA 1. CSU CRAIOVA VS FCSB 0-1 (0-0) / MUICĂ, I-AU STRICAT DEBUTUL LUI PIȚURCĂ! VIDEO REZUMAT + DECLARAȚII

Nu a fost cel mai elegant mod de a discuta cu jucătorul, însă, la fiecare meci, aşa procedează, vorbeşte urât şi atunci, nu neapărat că am o istorie cu el, dar nu discută respectuos cu niciun arbitru. Într-adevăr, e greşeala mea că m-am exprimat astfel. Regret, dar sunt om, am greşit, nu mai pot să întorc nimic”, a explicat Istvan Kovacs, conform ProSport.

”El m-a luat aşa direct: ‘Ştii tu ce e ăla penalti, bă? Ştii tu ce e aia simulare, bă?’ Aşa a început, a zis de două ori. Apoi a venit la mine, se vede pe imagine, şi când am avut contact vizual cu el, deja atunci s-a potolit şi vorbea frumos, dar deja de două ori mă provocase”, a mai spus Kovacs, conform aceleiași surse.

Sursa foto: sport


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

rusia, moscova, batmobil, replica, video Rusia. Poliția din Moscova a ridicat din centrul orașului un Batmobil! Video


bebelus, brazilia, foto, bebelus incruntat, medic, nastere Un bebeluș este faimos pentru modul în care s-a încruntat la fotograf imediat după naștere! Foto în articol


gigi becali, sex, fcsb, presa internationala, jucatori Gigi Becali iar a ajuns în presa din toată lumea! Declarația sa face înconjurul lumii


an bisect, calendar, traditii, curiozitati, 29 februarie Curiozități interesante despre anul bisect și ziua de 29 februarie! 13 la număr…