Mondo News

Irlanda de Nord. Cinci români au fost bătuţi cu bestialitate în propria casă

Marti, 08 Ianuarie 2019 11:12
Scris de: Vlad Economu
Irlanda de Nord. Cinci români au fost bătuţi cu bestialitate în propria casă

Atac xenofob asupra unor români din Irlanda de Nord. Cei cinci conaţionali au fost bătuţi cu bestialitate chiar în propria casă.

Un grup de tineri înarmaţi cu bâte de baseball au spart ferestrele locuinţei şi apoi i-au atacat pe cei aflaţi înăuntru. O vecină care a alertat poliţia şi a încercat să acorde primul ajutor a descris scena oribilă. Femeia a povestit că în momentul în care a intrat în casă a găsit urme de sânge peste tot.

Unul dintre români avea capul spart şi un picior rupt. Oamenii legii au deschis o anchetă şi investighează incidentul drept o infracţiune motivată de ură. Locuitorii din oraş sunt în stare de şoc şi se declară dezgustaţi că un asemenea act s-a produs în comunitatea lor, anunta Antena 3.

Sursa foto: the mirror


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 20 august 2019, horoscop marti, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 20 august 2019. Taurii sunt visători, iar Vărsătorii pot da sfaturi speciale


walton, walmart, avere, castiguri Cea mai bogată familie din lume câștigă 4 milioane de dolari pe oră


cni, stadion steaua, stadion nou, foto, euro 2020 Euro 2020. Noul stadion Steaua începe să prindă contur! Galerie Foto în articol


meghan markle, jeans, blugi, interdictie, elisabeta a II-a Ce i-a interzis regina Elisabeta a II-a decesei de Sussex, Meghan Markle!