Mondo News

Ipoteză șocantă în cazul asasinatului Anastasiei Cecati! Ce îi cerea aceasta soțului său pentru a-și vedea fetița

Sambata, 24 Februarie 2018 15:50
Scris de: Vlad Economu
Ipoteză șocantă în cazul asasinatului Anastasiei Cecati! Ce îi cerea aceasta soțului său pentru a-și vedea fetița

O nouă ipoteză șocantă a apărut în cazul morții cuplului de basarabeni, Anastasia Cecati și Alexei Mitachi! Varianta oficială este că actrița de 31 de ani a fost înjunghiată mortal de propriul soț în apartamentul ei din Chișinău. După atac, bărbatul s-a sinucis aruncându-se de la etajul 7 al clădirii.

Cei doi erau despărțiți de câteva luni. Actrița devenise mamă în urmă cu trei săptămâni, iar în apartamentul unde a avut loc crima se afla și bebelușul pe care ea îl avea chiar cu criminalul. Polițiștii au percheziționat casă Anastasiei și au găsit arma crimei. Cuțitul cu care Alexei a înjunghiat-o mortal pe frumoasa lui soție. Pe el au fost găsite amprentele bărbatului. Încă de la început, anchetatorii au mers pe ipoteza că Alexei a omorât-o pe Anastasia din gelozie.

Însă apropiații celor doi sunt de părere că aceștia au fost de fapt victime, ei fiind uciși de o a treia persoană. Această variantă nu a fost luată încă în considerare de anchetatori. Mai mult de atât, Alexei Mitachi și-a sunat rudele în ziua respectivă și le-a spus să aibă grijă de fetița lui și a Anastasiei .

Incredibil!  Ce îi cerea Anastasia Cecati soțului său pentru a-și vedea fetița 

Potrivit apropiaților cuplului, înainte de crimă,  tânăra i-ar fi cerut bărbatului să îi deschidă o clinică de stomatologie în Dubai. Din cauza faptului că medicul nu a reușit să facă acest lucru, între ei au apărut mai multe conflicte. Anastasia și Alexei locuiau separați de mai multe luni, iar pentru a-și vedea fiica, tânăra de 31 de ani i-ar fi cerut soțului sau câte 1.000 de euro pentru fiecare vizită.

Citește și: ANASTASIA CECATI, ACTRIȚĂ DIN LAS FIERBINȚI, OMORÂTĂ CU CRUZIME DE SOȚ! UCIGAȘUL S-A SINUCIS LA RÂNDUL SĂU

„Noi nu avem acum o concluzie clar definită. Se presupune că la baza tragediei stau relaţiile interpersonale. Una dintre versiuni ar fi gelozia, de asta şi-a asasinat iubita, după care s-a sinucis”, a spus Alexandru Pânzari, șef al IGP Chișinău.

Copila de 3 săptămâni se află în continuare internată la Spitalul Municipal Nr.1 din Capitală, iar starea ei începe să se amelioreze. Mama Anastasiei a solicitat deja că dorește să își crească nepoata.

Sursă text: bzi.ro, publika.md


Un comentariu

  1. VIOREL
    Reply

    astigi online. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre: [email protected]

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 19 octombrie 2018, horoscop vineri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 19 octombrie 2018. Taurii trebuie să deschidă bine ochii, iar Racii au parte de multe piedici


chemsex, joc amoros, pericol, orgii sexuale, droguri, romania A ajuns și în România! Jocul amoros dar și periculos care a înnebunit planeta


pompei, carbune, inscriptie, eruptie, vezuviu, istorie, italia Mesajul descoperit pe peretele unei case rescrie istoria


smiley, gina pistol, relatie, declaratie smiley Sunt sau nu împreună Smiley și Gina Pistol? Cântărețul dă cărțile pe față