Mondo News

Inuman! Un paramedic SMURD lovește cu un parizer în cap un pacient intubat în ambulanță! Video

, 02 Iunie 2019 12:44
Scris de: Vlad Economu
Inuman! Un paramedic SMURD lovește cu un parizer în cap un pacient intubat în ambulanță! Video

Imagini șocante în România publicate pe un grup de Facebook. Un pacient intubat aflat într-o ambulanță este batjocorit de un paramedic SMURD care îl lovește cu un parizer în cap.

După apariția imaginilor, IGSU a reacționat vehement. “Ca urmare a imaginilor apărute în spațiul public, filmate într-o ambulanță SMURD, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență dezaprobă ferm atitudinea manifestată de acest paramedic, în relația cu victima.

Pentru identificarea imediată a persoanei responsabile și aplicarea măsurilor în consecință, am solicitat unităților subordonate documentarea situației și comunicarea urgentă a datelor și informațiilor care să facă posibil acest lucru.

În sprijinul acțiunilor întreprinse la nivel instituțional, adresăm public rugămintea ca toți cei care dețin indicii să vină în sprijinul demersului nostru și să ne li pună la dispoziție.

Asigurăm opinia publică/cetățenii în slujba cărora personalul IGSU își duce misiunile la îndeplinire că astfel de manifestări nu vor fi tolerate, iar măsurile adoptate împotriva celor care aleg un astfel de comportament vor fi pe măsura faptelor lor.”

Sursa foto și video: facebook


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

bucuresti, tentativa omor, casierita, benzinarie, video București. Un individ a încercat să omoare casiera unei benzinării! Video


calarasi, femeie beata, video, tamadau mare, Călărași. O femeie este atât de beată că nu se mai poate ține pe picioare, iar fiul îi ține sticla de bere! Video


sibiu, fata batuta, bataie, video Scene șocante în Sibiu. O fată este snopită în bătaie în plină stradă! Video


Laura Nicoletta Vasilescu, gay, handbalista, asumare Prima handbalistă română care recunoaște că e gay: „Te iubesc necondiționat”