Mondo News

Instagram introduce o nouă funcție! Află despre ce este vorba

Luni, 12 Februarie 2018 13:03
Scris de: Vlad Economu
Instagram introduce o nouă funcție! Află despre ce este vorba

Instagram introduce o nouă funcție! Instagram ține la intimitatea utilizatorilor săi și testează o nouă funcție, foarte importantă!

Mai nou, utilizatorii pot află cine le copiază conținutul prin intermediul capturilor de ecran. Mai exact, când o persoană face o captura de ecran pentru a salva o imagine din Story, aceasta primește un avertisment prin care i se spune că la următoarea captură, autorul postării originale va fi informat.

Autorul nu primește o notificare propriu-zisă, însă poate vedea cine a realizat screenshot-uri cu postarea sa pe ecran. Pe această cale, Instagram încearcă să protejeze conținutul original. Până acum, singura funcție pentru care utilizatorii Instagram erau avertizați în cazul unei capturi de ecran, era mesajul direct.

O abordare similară în cazul screenshot-urilor are şi Snapchat, aplicaţie de la care Instagram a copiat deja mai multe facilităţi inclusiv Stories – zona superioară a aplicaţiei în care sunt afişate postările valabile doar 24 de ore.

Sursă foto: descoperă.ro


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

video, jucator, liga I, videochat, masaj, barbatie, alt barbat Video șocant! Unul dintre jucătorii de viitor ai României filmat gol pușcă în timp ce un amic îi freca bărbăția


mircea badea, antena 3, daune morale, florin toma, decizie definitivă Mircea Badea și Antena 3 sunt buni de plată! Sentința este definitivă


cristi borcea, interviu, dinamo, club blestemat, revenire, condiții Cristi Borcea s-a convins: Dinamo este un club blestemat! Condiția pentru a reveni în “Groapă”


gigi becali, loc de munca, lacatus mecanic, paznic, baneasa Ce loc de muncă avea Gigi Becali înainte de Revoluţie! Situația era cu totul alta pentru latifundiar