Mondo News

În ce țară va testa Facebook ascunderea like-urilor

Vineri, 27 Septembrie 2019 08:41
Scris de: Vlad Economu
În ce țară va testa Facebook ascunderea like-urilor
Facebook va urma exemplul platformei Instagram, ascunzând numărul de like-uri pe care utilizatorii îl primesc la postări, în cadrul unui experiment efectuat în Australia, scrie BBC.
 
Începând de vineri, unii utilizatori australieni nu vor mai putea vedea numărul de like-uri sau de reacții pe care ceilalți utilizatori le primesc. Schimbarea controversată a fost încercată și de platforma soră Instagram, în mai multe țări, din iulie. Facebook susține că înlăturarea like-urilor reprezintă o încercare de a reduce presiunea socială la care sunt supuși utilizatorii. Oamenii vor putea să vadă în continuare câte like-uri primesc la propriile postări.
 
“(Este vorba) despre a scoate numărul din ecuație, pentru ca oamenii să se poată concentra pe calitatea interacțiunilor și pe calitatea conținutului, mai degrabă decât pe numărul de reacții”, a declarat purtătoarea de cuvânt Mia Garlick pentru Associated Press. Garlick a spus că firma s-a consultat cu experți în domeniul sănătății psihice și cu grupurile anti-bullying înainte de a lua decizia.
 
Luna aceasta, un inginer din Hong Kong a scris pe blog său că a descoperit un cod prototip în aplicația de Android de la Facebook care sugera că această setare era testată. Facebook a refuzat să comenteze. Instagram nu a făcut publice datele din propriile sale experimente din Australia, Noua Zeelandă, Brazilia, Canada, Japonia, Italia și Irlanda.
 
Sursa foto: facebook

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

mario iorgulescu, acuzatii grave, sevraj, spital elias, dani vicol, accident, vali gutu, unchiul victimei, dumitru dragomir, dreptate, despagubiri, Unchiul victimei lui Mario Iorgulescu face acuzații devastatoare: „Mario era în sevraj și violent cu asistentele! Este o minciună că a fost scos de la aparate în Italia”


horoscop 21 octombrie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 21 octombrie 2019. Vărsătorii au multă treabă, iar Leii sunt discreți


mario iorgulescu, procurori, anunt, audiere, accident mortal, videoconferinta Procurorii au luat o primă decizie fermă în privința lui Mario Iorgulescu! Anunțul oamenilor legii


Per Joar Hansen, romania-norvegia, copii, sustinere, arena nationala, preliminarii, euro 2020, excludere, nationala romania Scandal monstru! Se solicită excluderea României din preliminariile pentru Euro 2020!