Mondo News

Horoscop 7 decembrie 2017. Ceva probleme sentimentale, câteva drumuri de facut și facturi de achitat

Miercuri, 06 Decembrie 2017 19:40
Scris de: Vlad Economu
Horoscop 7 decembrie 2017. Ceva probleme sentimentale, câteva drumuri de facut și facturi de achitat

Horoscopul zilei de joi, 7 decembrie 2017. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Taurii au de făcut mai multe drumuri

Horoscop 7 decembrie 2017 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Pentru tine este o zi adecvată treburilor casnice. Poți face ușor curățenii generale, reparații curente sau reamenajări de decor. Relațiile cu membrii familiei sunt tensionate, dar se va putea cădea la pace. Atenție la tendința de a-ți orienta eforturile și gândurile către prieteni. Se pot isca conflicte majore în casă din cauza lor. O discuție cu rudele îți poate aduce clipe frumoase.

Horoscop 7 decembrie 2017  Taur (21 aprilie – 21 mai)

Se pare că tu ești nevoit să faci mai multe drumuri astăzi. Scopurile pot fi diverse, însă te vei alege cu ceva foloase. Pe de altă parte este o zi bună pentru a-ți îmbogăți palmaresul educativ cu studii. Îți sunt favorizate examenele, interviurile sau demersurile necesare înscrierii sau finalizării unui curs. Fii prudent și ocupă-te pe îndelete de propria-ți instruire.

Horoscop 7 decembrie 2017  Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Cadourile și recompensele vor fi la ordinea zilei pentru tine. Sunt momente bune pentru cumpărăturile zilnice, însă orientează-te doar spre strictul necesar. Energia vitală fluctuează destul de mult, așa încât recomandabil este să faci treburi ușoare. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatului uro-genital. Spre finalul zilei, delectează-ți sufletul cu o carte bună.

Leii au o stare de spirit fluctuantă

Horoscop 7 decembrie 2017  Rac (22 iunie – 22 iulie)

Esti plin de energie, ai chef de tot și toate, dar bine ar fi să te ocupi doar de treburile tale. Astrele te sfătuiesc să îți programezi vizite la saloanele de întreținere corporală sau cursuri de dezvoltare personală și relațională. Prietenii îți sunt alături, dar fii prudent. Nu divulgă planurile tale de viitor. În a două parte a zilei verifică situația bugetului de venituri și cheltuieli.

Horoscop 7 decembrie 2017  Leu (23 iulie – 22 august)

Starea ta de spirit fluctuează destul de mult astăzi. Sunt momente bune de a stă doar cu ține însuți și de a face o analiză minuțioasă a evenimentelor petrecute în ultimul timp. Se pare că punctele vulnerabile se află în zona casei și a relațiilor familiale. Bine ar fi să îți selectezi prioritățile și să ții cont doar de ce îți dorește sufletul tău. Plimbă-te în aer liber și odihnește-te mult.

Horoscop 7 decembrie 2017  Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Relațiile cu prietenii sunt pe primul loc. Întâlniri, dialoguri, sfaturi – toate îți vin în ajutor. Unele informații sunt neplăcute sau alarmante, dar selectează doar ce îți este de folos momentan. Se pot ivi mici conflicte cu cineva apropiat, dar farmecul tău va reuși să lămurească lucrurile. În a două parte a zilei, vizitează o galerie de artă, vizionează un film deosebit sau o piesă de teatru.

Săgetătorii au de rezolvat niște probleme financiare

Horoscop 7 decembrie 2017 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Razele astrelor se oglindesc în zona carierei și a imaginii publice. Sunt posibile mici conflicte cu șefii sau autoritățile. Astfel, imaginea ta în ochii celorlalți va avea de suferit, dar sunt momente pasagere. Atenție la segmentul financiar! Discordia se află aici, așa încât evita cheltuielile și dozează-ți eforturile. Spre sfârșitul zilei se recomandă plimbări în aer liber.

Horoscop 7 decembrie 2017 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Relatiile cu străinătatea alcătuiesc subiectul principal al zilei. Sunt momente favorabile pentru a face demersuri specifice unei călătorii departe de granițele țării, atât în scopuri de agrement, cât și în scopuri profesionale. Pentru alții se pot ivi probleme legate de studii universitare sau pe termen lung. În a două parte a zilei se recomandă activități culturale.

Horoscop 7 decembrie 2017 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Aspectele financiare sunt o temă importantă. Este o zi bună pentru achitarea taxelor, impozitelor sau datoriilor de orice fel. Funcție de caz se pot rezolva chestiuni legate de moșteniri sau partaje specifice divorțului. La serviciu este multă forfota, colegii îți sunt alături, dar șefii nu. Fii prudent, dozează-ți eforturile și ocupă-te doar de treburile tale. Relaxează-te mult!

Peștii au ceva probleme sentimentale

Horoscop 7 decembrie 2017  Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Pentru ține este o zi interesantă la capitolul relații parteneriale. Sunt posibile neînțelegeri în relația de cuplu, dar cu prudență și discernământ se pot depăși momentele delicate. Pe de altă parte, unele colaborări sau proiecte îți pot da bătăi de cap. Selectează cu atenție activitățile și ține cont de ce îți dorești cu adevărat. După-amiază, adună-i pe cei dragi la o șuetă.

Horoscop 7 decembrie 2017  Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Multe treburi la serviciu! Cu toate că ai elan și dorință sinceră de a rezolva totul corect și la timp sănătatea este deficitară. Relațiile colegiale lasă mult de dorit, iar șefii nu prea sunt de găsit. Selectează-ți prioritățile și ocupă-te doar de activitățile ușoare. Vei reuși să depășești totul cu bine, dacă te concentrezi numai pe treburile tale. După-amiază, plimbă-te în aer liber!

Horoscop 7 decembrie 2017 Pești (19 februarie – 20 martie)

Minunată zi pentru tine. Ești vesel, creativ, ai chef de viață, iar iubirea ocupă primul loc în preocupările tale. Relația cu persoană iubită poate cunoaște ceva fluctuații, dar nu sunt motive de îngrijorare. Alții se pot ocupa de copii și de problemele lor. Evita cheltuielile extravagante. În a două parte a zilei organizează o petrecere pentru cei dragi.

Sursa foto: jurnalul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 13 noiembrie 2018, horoscop marti, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 13 noiembrie 2018. Racii intră în niște altercații, iar Capricornii sunt schimbători


femei, fantezie secreta, motiv cearta, sondaj, mens health, womens health Fantezia secretă pe care o au 53% dintre femei! Sondaj Women’s Health și Men’s Health


gerard butler, casa distrusa, malibu, incendii, california, foto Gerard Butler a publicat imagini cu casa sa distrusă de incendiile din California! Foto în articol


untold 2019, cluj, bilete, abonamente, preturi, 1-4-august 2019 Untold 2019. Miercuri vor fi puse în vânzare primele bilete și abonamente! Află cât costă