Mondo News

Horoscop 6 ianuarie 2018. Sensibilitate sporită, probleme de rezolvat și încredere în apropiați

Vineri, 05 Ianuarie 2018 19:51
Scris de: Vlad Economu
Horoscop 6 ianuarie 2018. Sensibilitate sporită, probleme de rezolvat și încredere în apropiați

Horoscopul zilei de sâmbătă, 6 ianuarie 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Taurii trebuie să rezolve urgent anumite probleme domestice

Horoscop 6 ianuarie 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Ești pus pe sotii și asta îți poate crea neplăceri în relațiile cu cei apropiați. Totuși, fiind încă vacanță, în aer plutește izul distracției și al bucuriei de a fi împreună cu persoanele dragi. Folosește-ți rafinamentul nativ și antrenează-i și pe ceilalți în activități distractive. Spre seară ar fi bine să alcătuiești programul zilelor următoare.

Horoscop 6 ianuarie 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

În familie se poate pune problema rezolvării urgente a unor reparații sau a cumpărăturilor necesare traiului cotidian. Se pare că, deocamdată, tu ești acela care este nevoit să suporte cheltuielile majore ale casei și membrilor familiei. Alege prioritățile care necesită bani și apoi ai încredere că le vei rezolva pe toate în mod onorabil.

Horoscop 6 ianuarie 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat sunt fructuoase, dar punctate și cu note amuzante. Temele abordate astăzi vizează personalitatea ta, modul de îmbunătățire al acesteia și al felului în care reacționezi în față evenimentelor cotidiene. Ia aminte la ce ți se spune și bucură-te că ai ocazia să întâlnești oameni care sunt sinceri cu tine.

Fecioarele sunt extrem de sensibile azi

Horoscop 6 ianuarie 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Apar cheltuieli neașteptate fie pentru chestiuni legate de sănătate, fie pentru aspecte profesionale. Este posibil să fii nevoit să oferi cadouri pentru servicii sau favoruri de care, în aparență, ai nevoie pe moment. Pe de altă parte poți beneficia de o primă. Fii prudent și chibzuieste pe îndelete situația în care te afli. Ziua predispune la fluctuații financiare, decizii grăbite și cheltuieli inutile.

Horoscop 6 ianuarie 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

Astăzi dorești să faci lucrurile numai cum crezi tu de cuviință. Totuși, ia o pauză și privește în jurul tău, la felul în care persoanele apropiate își rezolvă treburile. Pentru că mentalul este răscolit există riscul fie să te subestimezi, fie să te supraestimezi. Un prieten de bună calitate îți va oferi sfaturi și soluții deosebite. Ține cont de ele!

Horoscop 6 ianuarie 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Ești sensibil astăzi și orice remarcă venită din partea celor apropiați te poate deranja serios. Ar fi bine să eviți compania oamenilor zgomotoși și a celor care doresc prea multe de la tine. Ai neovie de odihnă, meditații în locuri sfinte și dialoguri cu Dumnezeu. Sănătatea necesită îngrijiri, dar nu se recomandă consultații și analize medicale, pe cât posibil.

Balanțele sunt pregătite să renunțe la anumite relații

Horoscop 6 ianuarie 2018 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Este o zi interesantă la capitolul prieteni și relații cu persoanele din anturajul profesional. Unii vor dori să afle cât mai multe despre tine, relațiile tale parteneriale și intențiile profesionale. Fii prudent și vorbește strictul necesar, pentru că sub o mască binevoitoare se ascund scopuri egoiste. Spre seară ai putea concluziona că ar fi bine să renunți definitv la unele relații.

Horoscop 6 ianuarie 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

La locul de muncă, ziua anunță forfotă, discuții aprinse cu șefii, reuniuni oficiale importante. Se pare că ești pus în situația de a munci mult, dar plata aferentă eforturilor depuse se întrezărește vag. Depinde numai de tine să-ți dozezi eforturile pentru a avea randamentul corespunzător planului profesional. Lucrează atât cât poți, fără a ieși în evidență. Seara aduce alinare în familie.

Horoscop 6 ianuarie 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Sunt momente excelente petru a-ți rafina mentalul, a fi autodidact, a învața lucruri noi de la și prin alții. O discuție cu cineva experimentat în ale vieții îți va lămuri aspecte privitoare la îmbunătățirea personalității tale și a felului în care te raportezi la lume și evenimentele ei. Planificarea unor călătorii sau programe de instruire au de asemenea succes.

Vărsătorii au încredere în apropiați

Horoscop 6 ianuarie 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Ocupă-te de bugetul pentru următoarele săptămâni, deoarece sunt momente bune în acest sens. Poți planifica cu succes atât cheltuielile pentru cadouri, nevoi personale, nevoile familiei și casei, cât și achitarea facturilor, taxelor sau serviciilor de care beneficiezi tu și cei dragi. Este posibil să primești sprijin financiar și material de la rude sau dinspre segmentul profesional.

Horoscop 6 ianuarie 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Privește la partenerul de viață sau la cei profesionali și observă cum își rezolvă aceștia îndatoririle cotidiene. Ai putea învața multe de la ei, ai înțelege unde gafezi fără să-ți dai seama și nu în ultimul rând ai găsi soluții deosebite pentru a-ți rezolva îndatoririle tale. Cei dragi te sprijină necondiționat, așa încât încrede-te în ei din tot sufletul.

Horoscop 6 ianuarie 2018 Peșți (19 februarie – 20 martie)

Este o zi cu multă muncă de rutină, însă vei avea succes în tot ce faci. Totul este să-ți dozezi eforturile, să-ți selectezi prioritățile și să ai încredere că vei rezolva totul foarte bine. Îți este favorizată munca în locuri familiare, dar mai ales acasă. Relațiile colegiale sunt bune, dar pot există, din când în când, animozități. Rezervă momente pentru o plimbare în aer liber.

Sursa foto: jurnalul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 19 ianuarie 2018, horoscop vineri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 19 ianuarie 2018. Este nevoie de o pauză, un miracol! Se anunță și un proiect de anvergură


orgasm, orgasm feminin, orgasmul la femei, de ce nu am orgasm, de ce unele femei nu au orgasm, ginecolog, disfunctii sexuale, lipsa apetitului sexual De ce unele femei nu au niciodată orgasm! Un ginecolog explică


vali vijelie, mustata, pariu pierdut, minodora Cum și-a pierdut Vali Vijelie mustața în urma unui pariu


asasinat, greseala, victima gresita, sua Asasinat din greșeală! Plătiți să omoare o femeie, criminalii au ucis-o pe colega acesteia