Mondo News

Horoscop 5 ianuarie 2018. O șansă ce nu trebuie irosită și un veritabil exemplu

Joi, 04 Ianuarie 2018 22:04
Scris de: Vlad Economu
Horoscop 5 ianuarie 2018. O șansă ce nu trebuie irosită și un veritabil exemplu

Horoscopul zilei de vineri, 5 ianuarie 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Taurii au o șansă pe care nu trebuie să o rateze

Horoscop 5 ianuarie 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Ești invitat într-o aventură. Poate fi efectiv o călătorie, o drumeție, o ieșire din banal, sau doar o schimbare majoră de direcție prin care te arăți dispus să adopți alt stil de gândire, de viață, altă mentalitate sau atitudine, sau orice altceva consideri că ar merța modificat la tine însuți. Ajungi la concluzia că nu mai merge că până cum ci e vremea unui alt sens de evoluție pentru tine. Nu pare să fie ideea sau inițiativa ta, ci șansa de a te alătură unui grup mai amplu de persoane, în care vei contribui și tu, alături de ei, cu ceva și de aici va ieși ceva demn de laudă pentru toți. Participă, așadar!

Horoscop 5 ianuarie 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Deși nu ești o fire foarte îndrăzneață de felul tău, de data această ți se oferă o șansă cu totul specială pe care nu trebuie s-o ratezi stand pe gânduri. Ești invitat să arăți prompt că ești pregătit de orice, că vrei să te implici trup și suflet, deci accepți cu încredere provocarea, oricât de dificilă ar părea pentru alții. Ai toate resursele să-i faci față, deci spune DA cu tărie, cu fermitate, cu tupeu, pentru că de la acest pas până la succes nu mai e cale lungă. Totul depinde deci de felul cum iei startul, deci hai, ia taurul de coarne, aer în piept și spune vreau, pot, reușesc. Și așa va fi!

Horoscop 5 ianuarie 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Descoperi că mai există și oameni care suferă, care au nevoie de ajutor, care habar n-au încotro să meargă. Tu știi ce ar trebui făcut și încerci să te implici în povestea lor, pentru că tu vezi lucrurile dintr-o perspectiva mult mai clară, mai realistă, dincolo de iluzii sau basme. Chiar dacă știi că i-ai trezi și pe ei din visul lor poate imposibill, ești măcar mulțumit că i-ai făcut să revină cu picioarele pe pământ. E spre binele lor să le spui adevărul franc în față decât să-i lași să plutească la nesfârșit în iluzie. Spune-le ce vezi, pentru că ei nu văd același lucru!

Leii sunt înconjurați de prieteni

Horoscop 5 ianuarie 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Ai marele noroc de a înțelege exact pe ce poziție te afli, pe ce nivel, și această capacitate de a vedea lucrurile limpede te ajută să scapi de o serie de întrebări, de incertitudini, de o stare de fragilitate emoțională. Te bazezi doar pe fapte, pe cifre, pe lucruri cât se poate de sigure, ceea ce e un mare avantaj să mergi pe teren stabil, fără să te mai temi de nimic. Adevărul scris negru pe alb este garanția ce te susține să faci pași mari și siguri spre ceea ce vrei să atingi, și, mai ales, să te eliberezi de temeri și îndoieli.

Horoscop 5 ianuarie 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

Prietenii îți sunt alături cu bucurie, și parcă aveți și azi un motiv de sărbătorit. Te distrezi, te simți bine, razi, glumești, de parcă ai uită ce vârstă ai sau ce probleme porți pe umeri. Această atitudine relaxată se potrivește de minune cu anturajul în care te afli. Ai norocul de a atrage oameni la fel de bine dispuși, de tonici, de dornici de puțină relaxare, ceea ce va apropie și mai mult. Exact cu acest zâmbet pe buze poți să-ți mărești azi cercul de prieteni, lângă care vei petrece momente superbe. Joacă-te, deci!

Horoscop 5 ianuarie 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

A visa până departe e benefic oricui, dar, în afară de inspirație și imaginație, tu mai ai și norocul de a privi lucrurile cât se poate de matur, pentru că nu te bazezi pe povești sau iluzii, ci pe fapte concrete. Ai și instrumentele potrivite pentru a transformă visul în realitate, că atare da, lasă imaginația să ridice castele, și apoi pune mâna pe unelte pentru a construi efectiv ceea ce mintea ta creează. Ai marea șansă de a-ți vedea un vis împlinit, care s-a clădit în timp, pas cu pas, spre marea ta satisfacție. Tu eșți arhitectul, tu ești inginerul, tu ești beneficiarul!

Săgetătorii sunt un veritabil exemplu pentru ceilalți

Horoscop 5 ianuarie 2018 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Ai de unde alege idei, resurse, instrumente pentru a-ți împlini niște vise mărețe! Întâlnești un maestru în domeniul în care ai și tu mari ambiții și aspirații, deci ajunge doar să stai în preajma să cu urechile pâlnie, pentru că vei află de la el o mulțime de lucruri folositoare în beneficiul tău. Ești câștigat să ai parte de asemenea colaborator, profesor sau mentor, deci ține minte tot ce are acesta să-ți transmită, pentru că, într-o zi, vei vedea cât de mult te-ai îmbogățit datorită sfaturilor sale prețioase. Prețuiește tot ce afli!

Horoscop 5 ianuarie 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Nimeni nu spune că primești totul pe tavă, dar norocul tău e că ai la purtător o baterie de energie încărcată sută la sută pe care merită s-o pui serios în funcțiune. Este o zi în care orice reușită vine prin luptă, deci nu te opri din mers, continuă pe același nviel de energie și combativitate, pentru că poți fi printre cei favorizați, printre marii câștigători. Un plan la care ai muncit mult până nu demult poate trece la alt nivel, unul superior, unul mai bun, în care deja vei vedea roadele eforturilor depuse, deci nu ieși din ritm, păstrează cadența mai departe!

Horoscop 5 ianuarie 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Ești un exemplu de moralitate, de corectitudine, de seriozitate, încât, dacă alții te-ar urma întocmai, dacă ți-ar ascultă sfaturile și ar face la fel că tine, ar avea numai de câștigat. Că ți se recunoaște deschis valoarea sau doar știi tu, în sinea ta, că lumea te respectă și face ce-i spui, ai numai motive să fii mândru de tine, de vreme ce tu faci totul că la carte, fără a te abate niciun pas de la drumul cel bun. Dacă reușeșți să-i atragi și pe alții după tine, pe calea cea justă, vei avea marea satisfacție de a fi călăuzit pe calea cea dreapta și pe alții, care văd în tine un model.

Răbdarea Peștilor este pusă la încercare

Horoscop 5 ianuarie 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Culmea e că exact familia, cei care ar fi trebuit să țină cu tine și să te aprobe, sunt cei care te trag de mânecă și spun nu la propunerile tale. De dragul lor, renunți la propriile tale dorințe și păreri, dar a-ți reprima la nesfârșit, iar și iar, propriile idei, nu-ți face deloc bine. Va veni o zi când frustrările vor răbufni și vor sări în aer, dar azi nu. Azi mai torni un pic de nisip peste vâlvătaie, că s-o stingi și doar pentru a-i face altcuiva pe plac. Nu te întreba dacă ei ar face la fel, dar azi accepți încă un sacrificiu din multe altele doar pentru a fi liniște acasă.

Horoscop 5 ianuarie 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Nu ai de ce te îndoi de felul cum evoluează unele proiecte la care îți aduci contribuția pas cu pas. Ele înfloresc sub ochii tăi, progresează sub mâinile tale și ai speranțe din ce în ce mai mari că ești pe calea cea bună iar roadele finale nu sunt departe. Mai faci câțiva pași mari, clari, vizibili, spre succesul către care ai pornit cândva, și închei ziua cu acel frumos sentiment de satisfacție că ai mai pus o cărămidă la acel edificiu pe care tu singur îl ridici zi de zi. Bucură-te de roadele muncii tale, căci ești într-un progres neîntrerupt spre recolta bogată pe care o visezi.

Horoscop 5 ianuarie 2018 Peșți (19 februarie – 20 martie)

Răbdarea îți este pusă din greu la încercare și uneori te îndoieșți că ai fi pe drumul cel bun spre visul tău, de aceea ai dori niște garanții, oricât de mici, care să te liniștească și să-ți spună că totul va fi bine. Ai noroc, descoperi azi o mulțime de indicii aparent neînsemnate, dar care pentru tine înseamnă mult. Că e o pană în zbor, un bănuț pe stradă sau orice alt semn infim, pentru tine înseamnă că cineva acolo sus te ajută și îți netezește drumul spre succesul visat. Observă toate aceste mărunțișuri care îți educă răbdarea, pentru că ele îți spun că aceasta este calea!

Sursa foto: jurnalul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

Horoscop 20 ianuarie 2019, horoscop duminica, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 20 ianuarie 2019. Gemenii primesc niște bani, iar Leii sunt destul de retrași


boo a murit, catel, pomeranian, probleme cardiace, boo, catel dragut Boo a murit! “Cel mai drăguț cățel din lume” avea 12 ani


mihai bobonete, bobita, las fierbinti, interventie chirurgicala, probleme, sanatate Mihai Bobonete alias ‘Bobiţă’ din Las Fierbinţi, anunţ trist pentru fani! Problemele de sănătate îl vor ţine imobilizat la pat o perioadă


luna sangerie, eclipsa totala luna, eveniment astronomic, observator astronomic, ianuarie 2019, 20-21 ianuarie, Luna sângerie. O eclipsă totală de Lună va avea loc în noaptea de 20 spre 21 ianuarie