Mondo News

Horoscop 23 martie 2019. Vărsătorii vor să-și întemeieze o familie, iar Peștii nu trebuie să creadă tot ce aud

Vineri, 22 Martie 2019 19:42
Scris de: Vlad Economu
Horoscop 23 martie 2019. Vărsătorii vor să-și întemeieze o familie, iar Peștii nu trebuie să creadă tot ce aud

Horoscopul zilei de sâmbătă, 23 martie 2019. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 23 Martie 2019 BERBEC

Încearcă să eviți relațiile toxice de care te-ai tot lovit în ultima perioadă. Chiar dacă tu ești mereu atras de persoane care te pot influența negativ și nu găsești pe nimeni care să îți semene, ar trebui să fii conștient de faptul că există și persoane care să ți se potrivească și care să îți facă bine. Nu mai construi relații fără să analizezi foarte bine persoana, înainte de a te implica emoțional.

Horoscop 23 Martie 2019 TAUR

Ai mai mare grijă de tine și fă-ți timp și pentru lucruri care te fac fericit. Stabilește-ți programul de lucru și nu depăși, sub nicio formă, acele ore. Dacă vei face acest lucru și vei reuși să te ții de program, vei reuși ca pe parcursul unei zile să faci multe lucruri ce te fac fericit. Astfel, vei deveni mult mai calm, mai deschis și mai dornic de a face schimbări pentru viața ta.

Horoscop 23 Martie 2019 GEMENI

Surprinde-ți partenerul și gătește-i ceva ce știi că îi place foarte mult. Acesta știe cât de ocupat ești și nu s-ar gândi, sub nicio formă, că ai avea timp să faci un asemenea lucru pentru el. Asta îl va face să realizeze cât de important este pentru tine și va ajunge să te aprecieze și mai mult pentru ceea ce ești și pentru tot ceea ce faci pentru el.

Horoscop 23 Martie 2019 RAC

Nativii zodiei Rac sunt extrem de neliniștiți în această perioadă, din cauza numărului mare de proiecte de la locul de muncă. Pentru a trece peste aceste momente grele, ar trebui să comunice cu prietenii cei mai apropiați și cu persoana iubită. Doar aceștia sunt capabili să le ridice buna dispoziție și să îi motiveze să lucreze cu drag, fără a se stresa fără motiv. Este normal să fii puțin tensionat, dar asta nu înseamnă că trebuie să îți complici viața.

Horoscop 23 Martie 2019 LEU

Ai de luat o decizie importantă și nu vrei, sub nicio formă, să îi implici și pe cei din jurul tău. Vrei să le faci o surpriză și să le demonstrezi că ești capabil să te descurci și singur, deoarece de multe ori ți s-a reproșat că ești prea dependent de cei din jurul tău. Gândește-te bine înainte de a lua decizia finală, pentru a fi sigură că totul este exact așa cum îți dorești.

Horoscop 23 Martie 2019 FECIOARĂ

În ultimul timp ai crescut foarte mult în ochii șefului, iar asta îl face să își dorească să te promoveze, ceea ce și tu aștepți de foarte mult timp. Nu-l dezamăgi și arată-i în continuare că meriți să ai o funcție mult mai importantă în firma pe care ai susținut-o de prima dată când te-ai angajat. Meriți mult mai mult și de aceea trebuie să muncești pentru acest lucru.

Horoscop 23 Martie 2019 BALANȚĂ

Încearcă să scapi de viciile care îți dau bătăi de cap în ultimul timp, potrivit horoscop 23 Martie 2019. Îți este foarte greu să te detașezi de toate plăcerile vieții, iar singur se pare că nu poți reuși. Apelează atât la prieteni, cât și la persoane vizate, capabile să te ajute să treci cu brio peste momentele care îți dau mult de gândit în ultima perioadă.

Horoscop 23 Martie 2019 SCORPION

Fă schimbarea pe care și-o dorești fără a aștepta acceptul celor din jurul tău. Chiar dacă mereu este indicat să te sfătuiești cu cei apropiați înainte de a lua o decizie importantă, uneori ar trebui să te detașezi de acest lucru și să faci totul singur, cu forțele proprii. Vei primi doar laude, iar asta te va face să fii mult mai sigur pe tine însuți.

Horoscop 23 Martie 2019 SĂGETĂTOR

Schimbă-ți locul de muncă și ia-o de la început pe planul profesional. Nu te mai simți deloc bine alături de colegii tăi și nu mai poți fi deloc productivă, potrivit horoscop 23 Martie 2019. Sigura metodă de a scăpa de multiplele stări negative care te încearcă este să faci o schimbare radicală acum, fără o așteptare îndelungată.

Horoscop 23 Martie 2019 CAPRICORN

Fă doar ceea ce îți place, iar astfel nu vei simți că muncești nicio clipă. Tu nu ai putea să te ghidezi după anumite tipare, ci îți dorești, în permanență, să faci doar ceea ce îți face plăcere. Din acest motiv ar trebui să te implici în cât mai multe activități antrenante, care te stimulează și te fac să fii cu adevărat fericit.

Horoscop 23 Martie 2019 VĂRSĂTOR

Ar fi timpul să îți întemeiezi o familie și să te gândești mult mai mult și la cei din jurul tău. Ai avut mereu alături persoana cu care îți dorești să trăiești toată viața însă, din cauza faptului că amândoi erați extrem de implicați la locul de muncă, nu ați găsit timpul necesar pentru a discuta aceste aspecte importante ale vieții. Acum ar fi cazul să te implici mai mult și să faci pasul cel mare.

Horoscop 23 Martie 2019 PEȘTI

Nu mai crede tot ce îți spun cei din jurul tău, deoarece unele vorbe ar putea să te rănească. Sensibilitatea ta te poate afecta pe termen lung, mai ales dacă îți pui o bază solemnă în persoanele care nu merită. Încearcă să fii mai tare și să nu mai pui totul la suflet.

Sursa foto: horoscope


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

ornella mutti, condamnare, rusia, certificat fals, inchisoare, actrita italiana Ornella Muti, condamnată la șase luni de închisoare. Motivul este de-a dreptul inedit


groenlanda, alerta, calota glaciara, topire accelerata, gheata Groenlanda. 2 miliarde de tone de gheață s-au topit în numai o săptămână


horoscop 17 iunie 2019, horoscop azi, horoscop luni, horoscop zilnic Horoscop 17 iunie 2019. Racii au multă treabă la serviciu, iar Leii sunt puși pe șotii


bella thorne, poze nud, hacker, santaj O actriță americană a postat singură pozele nud cu care era șantajată: ”Du-te dracului, cu toată puterea pe care crezi că o ai asupra mea!”