Mondo News

Horoscop 22 martie 2018. O zodie are probleme de sănătate, iar o alta trebuie să fie mai discretă

Miercuri, 21 Martie 2018 21:33
Scris de: Vlad Economu
Horoscop 22 martie 2018. O zodie are probleme de sănătate, iar o alta trebuie să fie mai discretă

Horoscopul zilei de joi, 22 martie 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Taurii ar trebui să fie mai discreți

Horoscop 22 martie 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Ar fi bine să te sfătuiești cu cineva din anturajul apropiat vizavi de segmentul financiar aferent activității tale profesionale. Pe de altă parte, energia vitală este fluctuantă și de aici și stările tale de spirit sunt mai greu de înțeles sau suportat de către ceilalți. Ești îngrijorat de bugetul disponibil, probabil în urmă unor cheltuieli recente. Sunt momente trecătoare, așa încât prezența și sfaturile cuiva drag îți vor aduce alinare și soluții bune.

Horoscop 22 martie 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Este bine să fii discret, să te ocupi pe îndelete de tine și să eviți compania persoanelor care te solicită prea mult. Chiar dacă te cuprind tot felul de temeri, chiar dacă simțurile tale îți oferă informații fără sens deocamdată, ai încredere că universul are grijă de tine și te ajută cum și când este cel mai potrivit pentru tine. Totul este să te detașezi de tumultul din preajma ta, să-ți reevaluezi situațiile și relațiile în care ești implicat cu realism.

Horoscop 22 martie 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Ocupă-te de activități care îți fac plăcere, ia legătură cu oamenii care te sprijină necondiționat și alcătuiește-ți planuri noi. Posibil să fii necăjit în multe privințe, însă depinde numai de tine cum îți gestionezi stările și reacțiile. Ceilalți te pot înțelege greșit, așa încât evită acest risc și adoptă un comportament deschis în măsură posibilităților. Sănătatea rămâne în continuare un segment vulnerabil, așa încât ia măsurile potrivite ție.

Racii au destule probleme de sănătate

Horoscop 22 martie 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Se pare că îți dorești să socializezi cu multă lume, însă cumva starea sănătății tale lasă mult de dorit. Posibil să te obosească compania celorlalți, chiar și cele mai banale discuții. Ocupă-te de treburile ușoare și la nevoie cere sprijinul celorlalți. Se pot accentua afecțiuni ale sistemului respirator și digestiv. Odihnește-te, adoptă o dietă ușoară și lasă grijile deoparte. În segmentul profesional există tensiuni, de aceea fii prudent.

Horoscop 22 martie 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

Sufletul tău vrea să stea acasă, printre cei dragi, însă îndatoririle din segmentul profesional te solicită din plin. Se pare că astăzi vei fi solicitat mai mult de șefii de la serviciu, dar poți lua legătura și cu diverse oficialități conexe activității tale profesionale. Recomandabil este să fii prudent, deoarece există un risc crescut de a intră în polemici gratuite. Spre seară, relaxează-te la o șuetă cu un prieten de încredere.

Horoscop 22 martie 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Este rost de discuții importante cu membrii familiei. Însă, pe lângă aspectele concrete, materiale ale traiului cotidian s-ar putea să abordezi, cu cine te aștepți mai puțin, și teme filozofice sau ezoterice. Vizitele la un lăcăș de cult chiar și planurile de călătorii în străinătate se pot materializa că prin minune. În a doua parte a zilei, retrage-te în confortul casei, printre cei dragi și ascultă-le povestirile.

Săgetătorii își rezolvă o parte dintre restanțe

Horoscop 22 martie 2018 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Lasă deoparte grijile cotidiene și observă atent ce se petrece în jurul tău. Posibil să fii îngrijorat de aspectele financiare pe care le împărți cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii. Însă este vorba doar de un moment în care conștientizezi faptul că s-a profitat de tine în mod deliberat. Astfel vei descoperi adevăratele intenții ale celorlalți. Profită de aceste informații și alcătuiește alte planuri financiare de care să știi numai tu.

Horoscop 22 martie 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Chiar dacă ești provocat de ceilalți, cu puțin efort și bunăvoința ai reuși să te detașezi de ei și să întorci situațiile în favoarea ta. Totul este să îți susții punctele de vedere. Pe de altă parte poți discuta pe îndelete despre acțiunile comune, fiind un moment excelent de a afla adevăruri bine ascunse legate de intențiile celor alături de care îți petreci viața sau îți desfășori activitatea profesională. Spre seară pot interveni cheltuieli diverse.

Horoscop 22 martie 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Se pare că vrei să rezolvi toate treburile restante, atât la serviciu, cât și acasă. În continuare, sănătatea este vulnerabilă și ai nevoie de odihnă. Ferește-te de acțiuni care te solicită prea mult. Pe de altă parte, rezervă momente liniștite și reorganizează-ți stilul de viață. Cineva din anturajul apropiat îți poate oferi sugestii interesante pentru a-ți îmbunătăți viața și relațiile cu ceilalți. Fii răbdător și atent la ce ți se spune.

Peștii trebuie să-și stabilească atent prioritățile

Horoscop 22 martie 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Gândurile îți zboară spre distracții, aventuri sau iubiri din trecut. Sunt momente bune, pentru a stă departe de iureșul cotidian și a rememora aspectele importante ale relațiilor tale sentimentale. Posibil să-ți amintești de persoane care ți-au fost dragi cu mulți ani în urmă, persoane care ți-au răscolit mult sentimentele undeva, cândva. Bine este să stai de vorba cu tine însuți și să-ți clarifici totul. La momentul potrivit există șanse chiar să revezi acele persoane.

Horoscop 22 martie 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

O zi bună pentru a lasă deoparte grijile și a te bucura de confortul casei și de prezența celor dragi. Chiar dacă există șanse de discuții aprinse sau fără noimă, fii înțelegător cu toată lumea. Posibil să te cuprindă îngrijorările vizavi de situația unui membru al familiei sau vizavi de starea în care se află unele bunuri patrimoniale. Însă, în umbră, providența veghează atent asupra ta și te ajută necondiționat la momentul potrivit.

Horoscop 22 martie 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

Activitățile intelectuale, discuțiile cu ceilalți sunt destul de greu de dus la bun sfârșit. S-ar putea să fii nevoit să reiei unele demersuri care țîn de competența ta profesională și care undeva, în trecut au fost rezolvate parțial sau deloc. Chibzuiește-ți pe îndelete prioritățile și remediază situațiile respective. Pe de altă parte vorbește strictul necesar și evita să divulgi planurile de viitor, mai ales cele profesionale.

Sursa foto: jurnalul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

romania, manastirea frasinei, avaton, valcea, strict interzis, femei Singurul loc din România unde este interzis accesul femeilor


victor ortiz, fost campion mondial, agresiune sexuala, viol, WBC, SUA Fostul campion mondial Victor Ortiz, arestat pentru viol și agresiune sexuală


lucy lawless, xena, printesa razboinica, foto, serial, 50 de ani O mai ții minte pe Xena, Prințesa Războinică! Cum arată acum actrița Lucy Lawless la 50 de ani


metallica, worldwired, 14 august 2019, arena nationala, bucuresti Metallica revine și va cânta din nou la Bucureşti! Când și unde va avea loc concertul