Mondo News

Horoscop 21 martie 2018. O zodie va primi bani sau cadouri, iar o alta niște informații prețioase

Marti, 20 Martie 2018 18:01
Scris de: Vlad Economu
Horoscop 21 martie 2018. O zodie va primi bani sau cadouri, iar o alta niște informații prețioase

Horoscopul zilei de miercuri, 21 martie 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Berbecii pot primi niște bani sau cadouri

Horoscop 21 martie 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Se pare că primești bani sau cadouri, fie de la rude, fie de la colegii din sfera profesională. Minunat este că salarizarea de la locul de muncă se poate îmbunătăți. Deocamdată sunt câștiguri mici, dar suficiente cât să îți rezolvi chestiunile personale prioritare și să îți bucure sufletul. Ferește-te de investiții pe termen lung și de cheltuieli nefondate!

Horoscop 21 martie 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Ziua este favorabilă activităților de înnoire și înfrumusețare. Planifică-ți schimbarea garderobei, mergi la o ședință de masaj, de aranjare a părului sau invită-i pe cei dragi la o hoinăreală prin magazinele preferate. Farmecul pe care îl emani astăzi va atrage în preajma ta mulți admiratori, care vor începe să îți susțină planurile de viitor. Totul este să te lași ajutat!

Horoscop 21 martie 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Cu toată forfota din jur, tu te simți bine și în siguranță. Ești discret astăzi, retras, dar zâmbitor. Sigur, gândurile neliniștitoare vizavi de copii sau persoana iubită îți dau târcoale, dar parcă o mână nevăzută le alungă și sădește în loc bunăvoința, încredere și bucurie. Ascultă-ți vocea interioară și ține cont de ceea ce simți. După-amiază, relaxează-te la o plimbare în aer liber.

Racii vor primi o serie de informații utile

Horoscop 21 martie 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Este o zi în care poți primi sfaturi și informații deosebite din partea prietenilor sau a persoanelor care te sprijină în domeniul socio-profesional. Este bine să asculți și să eviți a-ți divulga planurile. De la chestiunile financiare se pot isca discuții aprinse. Fie aceste persoane îți cer bani sub diverse forme, fie te îndrumă în direcții financiare favorabile lor, dar nepotrivite ție.

Horoscop 21 martie 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

Ești actorul principal astăzi, atât în domeniul profesional în care activezi, cât și acasă, printre membrii familiei. Ai farmec, strălucire și toată lumea te va asculta cu interes. Singurii nori ce pot apărea se întrezăresc din partea șefilor, care te vor provoca la niscai discuții aprinse. Însă, cu puțină atenție vei reuși să depășeșți totul cu bine.

Horoscop 21 martie 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Sunt momente bune pentru a-ți schimba filozofia de viață. Vizionarea unor spectacole de teatru, film, muzică sau dialogurilor cu oamenii instruiți în ale vieții ți-ar bucura și linișți sufletul. Înconjoară-te de lucruri frumoase, planifică-ți activități culturale, parcurgerea unui curs necesar în domeniul profesional sau unul pe teme spirituale.

Scorpionii sunt solicitați de relațiile parteneriale

Horoscop 21 martie 2018 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Începutul săptămânii îți aduce în atenție plata facturilor și verificarea bugetului de venituri și cheltuieli. Minunat este că primești susținere materială, fie de la partenerul de viață sau rude, fie de la colaboratori. Totuși este bine că mai întâi să îți achiți datoriile, să te ocupi de cheltuielile prioritare și abia pe urmă să te gândești la investiții sau împrumuturi.

Horoscop 21 martie 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Relațiile parteneriale te solicită mult. Partenerul de viață și unii colaboratori îți sunt alături și te ajută exact cât ai nevoie. Însă există și persoane, alături de care ești implicat în diverse activități profesionale, care îți pun bețe în roate. Fii prudent și observă atent pe toată lumea din preajma ta. După-amiază, retrage-te în liniștea căminului și stai de vorbă cu cei dragi.

Horoscop 21 martie 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Este o zi cu multă forfotă la serviciu, dar și în planul domestic ai treburi de rezolvat. Minunat este că primești ajutoare de la cine te aștepți mai puțin. Relațiile colegiale sunt armonioase și orice diferend se poate ameliora. Pe de altă parte sunt posibile niscai neplăceri la capitolul sănătate. De aceea, fii prudent și dozează-ți eforturile. Rezervă-ți momente pentru odihnă!

Vărsătorii trebuie să fie foarte atenți la tot ce mișcă

Horoscop 21 martie 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Iubirea plutește în aer, indiferent că este vorba despre cei dragi sau despre animalul de companie. Sigur că din te miri ce se pot iscă furtuni, dar aceste furtuni seamănă cu cele formate într-un pahar cu apă. Totuși ia aminte la nevoile și dorințele celor dragi. Pe de altă parte sunt momente minunate de a te dedică unui hobby. Se recomandă prudență în privința cheltuielilor.

Horoscop 21 martie 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Frumos și ușor îți poți rezolva treburile gospodărești. Membrii familiei te susțin, de aceea ascultă și părerile lor. Însă din sfera profesională poți primi solicitări importante. Cu puțin efort și bunăvoință vei reuși să rezolvi onorabil și îndatoririle profesionale și pe cele gospodărești. Regândește-ți cheltuielile, deoarece riști să rămâi fără bani!

Horoscop 21 martie 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

În orice mod te-ai exprima, astăzi vei aduce mult farmec în relațiile cu ceilalți. Vorbele tale sunt pline de duh și savurate pe îndelete de ceilalți. Totuși, ferește-te să oferi sfaturi, să emiți păreri personale sau judecați la adresa acțiunilor altora. În a doua parte a zilei se întrezăresc călătorii pe distanțe scurte și întâlniri cu persoanele din anturajul apropiat.

Sursa foto:jurnalul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 22 ianuarie 2019, horoscop marti, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 22 ianuarie 2019. Săgetătorii se apropie de latura spirituală a vieții, iar Peștii au chef de muncă


filme, super eroi, filme dc, dc comics, shazam, zachary levi, video, incasari Filmul cu super-roi care poate bate recordul de încasări al lui Aquaman! Vezi video în articol


alin vaduva, concurent, x factor, calugarie Un fost concurent de la X Factor s-a călugărit. Despre cine este vorba


Premiile Oscar 2019, oscar 2019, kevin hart, prezentator, refuz, oscar fara prezentator, hollywood Premiile Oscar 2019. Gala s-ar putea desfășura fără un prezentator, pentru prima dată în ultimii 30 de ani