Mondo News

Horoscop 20 februarie 2018. Merite recunoscute, odihnă necesară și câteva drumuri de făcut

Luni, 19 Februarie 2018 19:50
Scris de: Vlad Economu
Horoscop 20 februarie 2018. Merite recunoscute, odihnă necesară și câteva drumuri de făcut

Horoscopul zilei de marți, 20 februarie 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Taurii au nevoie de mai multă odihnă

Horoscop 20 februarie 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Foarte ușor poți rezolva chestiuni profesionale sau aplana conflictele de la serviciu. Chiar dacă, stările tale de spirit sunt fluctuante, cu puțin efort ai putea depăși orice disconfort fizic sau psihic. Pe de altă parte, rezervă-ți momente liniștite și planifică-ți activitățile pentru următoarele patru săptămâni. După-amiază, invită-i pe cei dragi la o plimbare prin magazinele preferate.

Horoscop 20 februarie 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Este o zi în care ar fi bine să te odihnești, să te ocupi mai mult de treburi ușoare și să eviți aglomerațiile. Persoana iubita sau copiii îți pot crea neplăceri, datorită unor capricii de moment. Detașează-te de problemele lor și nu te lasă șantajat emoțional. Chiar ai nevoie de liniște, relaxare și compania oamenilor de încredere. Sunt posibile informații prețioase despre cei dragi.

Horoscop 20 februarie 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Debutul săptămânii îți aduce în atenție relațiile cu persoanele influențe din sfera profesională. Este posibil să afli informații necesare la locul de muncă. Cineva care te-a susținut până nu demult își poate retrage susținerea. Orientează-te spre alte persoane care te pot ajuta în demersurile tale profesionale. Dar fii discret și atent, pentru că foarte ușor îți poți deteriora imaginea publică.

Meritele Racilor sunt recunoscute de șefi

Horoscop 20 februarie 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Datorită rezolvării unor demersuri profesionale, colegii și în special șefii îți vor recunoaște astăzi meritele. Totuși există și persoane care pot cauta nod în papură. De aceea fii pregătit să răspunzi provocările care vin în avalanșă la locul de muncă. După-amiază rezervă-ți momente pentru a le petrece alături de membrii familiei. Aceștia te pot sfătui de bine.

Horoscop 20 februarie 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

Eșți preocupat astăzi de subiecte filozofice. Fie că vorbești cu persoane erudite, fie cu prietenii aflați în străinătate, bagajul informațional ți se îmbogățește cu teme utile. Ar fi bine să-ți plănuieșți un program de instruire personală sau profesională, dar și activități culturale pe care să le practici regulat. Minunat este că dispui și de un buget suficient pentru toate acestea.

Horoscop 20 februarie 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Este o zi în care tema principală este legată de bugetul comun cu alții și relații cu instituțiile financiare. Înainte de a te avânta în planuri de investiții, achită-ți mai întâi facturile sau datoriile de orice fel. Chiar dacă ceilalți vor dori să profite de pe urma agoniselilor tale materiale, dispui de suficientă forță pentru a dirija lucrurile în folosul tău.

Scorpionii au mult de lucru la serviciu

Horoscop 20 februarie 2018 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Relațiile cu ceilalți sunt provocatoare. Ai șanse bune de a vedea clar cine îți este aliat și cine doar își urmărește interesele personale, profitând de energia și eforturile tale. Este bine să păstrezi o anumită distanță față de toată lumea, pentru că în umbră se țes conflicte greu de deslușit deocamdată. După-amiază, sfătuiește-te cu cineva de încredere vizavi de nemulțumirile tale.

Horoscop 20 februarie 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

La serviciu ai mult de lucru, dar colegii nu îți sunt prin preajmă ca să te ajute. Dozează-ți eforturile, pentru că organsimul îți este vulnerabil. O mică conversație cu un prieten de încredere îți poate aduce zâmbetul de buze, dar și sfaturi utile atât pentru sănătate, cât și pentru rezolvarea chestiunilor profesionale. După-amiză, relaxează-te alături de cei dragi.

Horoscop 20 februarie 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Ziua îți aduce veselie și chef de aventuri. Pot apărea neplăceri în relațiile cu persoană iubită sau cu copiii, datorită banilor sau bunurilor folosite și administrate în comun. Ferește-te de cheltuieli nefondate! Adună-ți forțele și concentrează-te pe îndatoririle profesionale, pentru că la serviciu, șefii te pot trage la răspundere pentru neglijență profesională. Spre seară, delectează-te cu un hobby.

Vărsătorii ar putea avea câteva drumuri de făcut

Horoscop 20 februarie 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Sunt momente bune de a rezolva chestiuni familiale și treburi gospodăreșți. Pe de altă parte, ar fi bine să aloci timp și pentru a te vedea cu neamurile. A-ți putea depăna amintiri sau va puteți sfătui în diverse probleme de viață. Datorită diferențelor de mentalitate, discuțiile purtate astăzi cu cei dragi te pot necăji, însă cu puțin efort și bunăvoință vei putea depăși neplăcerile ivite.

Horoscop 20 februarie 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Ai spor și succes în activitățile intelectuale, așa încât revizuiește-ți documentele, trimite mesajele importante sau discută cu persoanele de care ai nevoie, atât în plan personal, cât și profesional. Pot apărea și călătorii pe distanțe scurte, fie pentru a rezolva demersuri profesionale, fie pentru a vizită pe cineva din anturajul apropiat. Spre seară, delectează-te cu o lectură amuzantă.

Horoscop 20 februarie 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

Se pare că ți se rotunjesc veniturile sau măcar afli vești importante în legătură cu îmbunătățirea salarizării tale de la locul de muncă. Totuși fii discret, reține cele aflate, pentru că există detalii care sunt destul de neplăcute. Posibil să se schimbe termenii și condițiile de desfășurare a unui parteneriat profesional. Sfătuiește-te mai întâi cu cineva de încredere și apoi ia decizii.

Sursa foto: jurnalul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 19 martie 2019, horoscop marti, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 19 martie 2019. Fecioarele sunt visătoare, iar Gemenii trebuie să-și dreagă relația


johnny depp , johnny depp proces , johnny depp scandal , johnny depp avere Johnny Depp a pierdut o sumă uriașă după concedierea din Pirații din Caraibe! Ce avere mai are în conturi


spania, sex oral, alergie, alicante, femeie A făcut sex oral și era să moară. Ce alergie a căpătat femeia


somn, odihna, zodie, zodii, horoscop Spune-mi ce zodie ești ca să îți spun cât trebuie să dormi! Studiu