Mondo News

Horoscop 18 martie 2018. Ceva probleme de sănătate și multe treburi gospodărești

Sambata, 17 Martie 2018 19:28
Scris de: Vlad Economu
Horoscop 18 martie 2018. Ceva probleme de sănătate și multe treburi gospodărești

Horoscopul zilei de duminică, 18 martie 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Berbecii ar putea avea niște probleme de sănătate

Horoscop 18 martie 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Sfârșitul acestei săptămâni folosește-l pentru odihnă, relaxare, discuții amicale cu cei dragi și de încredere. Sănătatea este vulnerabilă și este posibil să se evidențieze afecțiuni ale capului și la extremitățile picioarelor. Dezbaterile contradictorii îți dăunează, de aceea evită-le pe cât posibil. Sunt momente prielnice pentru a-ți revizui filozofia de viață și pentru a-ți rescrie unele planuri profesionale.

Horoscop 18 martie 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

A te întâlni sau a discuta cu prietenii la finalul acestei săptămâni este o idee bună, numai cu condiția să-ți păstrezi calmul. Unii te vor solicita prea mult pentru problemele lor, iar alții te vor iscodi din dorința bine mascată de a-ți afla planurile și intențiile de viitor. Fii echidistant față de toată lumea și vorbește strictul necesar. Rezervă-ți momente liniștite doar pentru propriul tău suflet.

Horoscop 18 martie 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Se pare că vei fi înconjurat de multă lume la sfârșitul acestei săptămâni. Pe de o parte, membrii familiei, rudele te vor solicită destul mult pentru a le ajută în rezolvarea problemelor personale. Însă pe de altă parte, dinspre segmentul profesional pot apărea provocări importante, de genul reuniuni cu parteneri profesionali la care vei fi invitat, cu surle și trâmbițe, să participi. Păstrează un echilibru în toate.

Racii sunt dependenți de ceilalți

Horoscop 18 martie 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Ești dependent de ceilalți la finalul acestei săptămâni. Datorită mentalităților diferite pot apărea discuții aprinse pe teme profesionale, dar și în plan familial există dezbateri serioase pe teme de sănătate. Fii prudent și nu te lăsa complet pe mâna altora, dar nici nu folosi extrema cealaltă de a nu asculta chiar pe nimeni. Folosește aceste zile libere pentru a te odihni și pentru a-ți rafina sufletul.

Horoscop 18 martie 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

În acest weekend ar fi bine să te gândești serios la bugetul comun cu partenerul de viață, cu neamurile sau cu partenerii profesionali. Pentru că veniturile tale sunt râvnite de ceilalți și astfel se bazează mai mult pe tine pentru a plăti și cheltuielile lor, evită să le prezinți conținutul real al vistieriei tale personale. Posibil să fi crescut numărul cheltuielilor comune, astfel că este dificil să rezolvi numai tu totul.

Horoscop 18 martie 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Partenerul de viață sau colaboratorii îți vor propune la sfârșitul acestei săptămâni diverse activități mai mult sau mai puțin plăcute. Susține-ți punctele de vedere și implică-te numai în chestiuni care au un folos real pentru tine. Cel mai bine se pare că îți este acasă, în mediul familial cunoscut. Totuși este bine să accepți invitațiile de a ieși în lume sau invită tu, la tine acasă, prieteni dragi.

Săgetătorii au multe treburi gospodărești pe cap

Horoscop 18 martie 2018 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Te preocupă îndatoririle cotidiene, dar și cele profesionale au nevoie de aportul tău substanțial la finalul acestei săptămâni. Fii prudent și alege cu grijă ce faci sau ce lucrezi, pentru ca oboseala își va spune cuvântul. Ai nevoie de odihnă și chiar de îngrijiri de specialitate pentru a îmbunătăți starea generală a organismului. Duminică, provocările celorlalți te vor pune pe gânduri. Renunță la relațiile și situațiile nepotrivite!

Horoscop 18 martie 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Activitățile desfășurate împreună cu copiii, persoana iubită sau prietenii sunt cele mai potrivite în acest weekend. Cu toate că este posibil să întâmpini multă rezistență din partea lor, deoarece își doresc cu totul altceva decât propui tu, ai șanse să-i indupleci până la urmă și să accepte propunerile tale. Însă ține cont și de ale lor. Evită excesele, cheltuielile nefondate și discuțiile prea serioase.

Horoscop 18 martie 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Treburile gospodăriei reprezintă o prioritate la finalul acestei săptămâni. Sunt posibile discuții aprinse cu membrii familiei, pe motivul că tu vrei să fie făcute lucrurile într-un anume fel, iar ceilalți vor cu totul altfel. Ar fi bine să ții cont și de sfaturile celor dragi, mai ales dacă locuiești cu ei în aceeași casă. Azi este rost de distracții. Activitățile specifice unui hobby sunt o altă temă potrivită.

Capricornii trebuie să profite și să se odihnească

Horoscop 18 martie 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Dialogurile cu ceilalți sunt frecvente la finalul acestei săptămâni, lucru care te poate obosi mult. Afli multe informații deosebite atât despre persoanele din anturajul apropiat, cât și despre modul în care îți poți îmbunătăți stilul de viață și sănătatea. Fii prudent și selectează totul, pentru că sunt și aspecte care nu te privesc sau care sunt spuse doar că să te destabilizeze emoțional. Odihnește-te acasă, printre cei dragi.

Horoscop 18 martie 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Se întrezăresc cumpărături pentru nevoile personale, dar te poți orienta și spre a face cadouri unor prieteni apropiați. Nemulțumirile legate de bugetul disponibil sunt mari, însă dacă ai să te concentrezi numai pe cheltuielile prioritare te vei descurca foarte bine. Provocarea perioadei constă în a-ți reformula concepțiile și atitudinea față de bani și implicațiile lor. 

Horoscop 18 martie 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

Emotivitatea este accentuată și este ceva mai dificil să te implici în prea multe activități. Ordonează-ți programul de la finele acestei săptămâni, astfel încât să te ocupi numai de treburi ușoare și să vorbești sau să te întâlnești numai cu oameni dragi și armonioși. Se pare că situația din segmentul profesional îți oferă multă bătaie de cap. Detașează-te și ai încredere că totul se desfășoară în favoarea ta.

Sursa foto: jurnalul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 22 martie 2019, horoscop vineri, horoscop azi, horoscopul zilei Horoscop 22 martie 2019. Berbecii fac compromisuri, iar Capricornii sunt captivați de necunoscut


bolitin vale, bataie, bate, impuscaturi, clanuri rromi, video Bolintin Vale. Bătaie cu bâte, topoare şi împuşcături! Video


nicu maharu a murit, deces, cancer, a murit nicu maharu, interlop, deces nici maharu Nicu Maharu a murit! Mesajul transmis de fiul cunoscutului interlop


andreea balan, operatie, hematoame, probleme medicale Andreea Bălan, operată de urgență la câteva zile după naștere. Artista s-a trezit într-o baltă de sânge