Mondo News

Horoscop 12 ianuarie 2018. Relații disonante, mulțumiri târzii și surprize neașteptate

Joi, 11 Ianuarie 2018 18:39
Scris de: Vlad Economu
Horoscop 12 ianuarie 2018. Relații disonante, mulțumiri târzii și surprize neașteptate

Horosccopul zilei de vineri, 12 ianuarie 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Taurii au parte de relații parteneriale disonante

Horoscop 12 ianuarie 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Sunt posibile temeri legate de banii și bunurile administrate și folosite în comun cu alții. Există predispoziții la frământări legate de planul material și de câștigurile tale personale. Ai încredere că se lucrează de undeva din Univers la bunăstarea ta. În a doua parte a zilei sunt momente favorabile pentru a înțelege sensurile ascunse ale evenimentelor în care ești implicat.

Horoscop 12 ianuarie 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Relațiile pateneriale sunt disonante, fiind posibil chiar să renunți la o colaborare veche sau să-ți expui punctele de vedere într-un mod tranșant. Pentru că subiectivismul și emotivitatea sunt accentuate ar fi bine să vorbești numai după ce te-ai gândit bine și mai ales strictul necesar. Numai de tine depinde gestionarea corectă a tuturor relațiilor tale.

Horoscop 12 ianuarie 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Ziua îți aduce preocupări legate de îmbunătățirea sănătății. Este nevoie să urmezi sfaturile unui specialist, să te odihnești și să lași grijile cotidiene deoparte. Există riscul să te afunzi în activitatea profesională și să îți neglijezi nevoile personale. Cei dragi îți sunt alături și te susțin necondiționat. Folosește ajutorul altora și ai încredere că totul va fi bine.

Leii au parte de mulțumiri sincere la finalul zilei

Horoscop 12 ianuarie 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

În relatiile cu persoana iubită sau copiii apar contradicții fie de opinie, fie de acțiune. Posibil să-ți displacă total propunerile sau deciziile lor vizavi de programul vostru comun sau vizavi de cheltuielile comune. Există un soi de nebuloasă în segmentul sentimental și în relațiile cu generațiile mai tinere decât tine, astfel că bine ar fii foarte prudent.

Horoscop 12 ianuarie 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

Este rost de discuții aprinse în familie. Pentru că tu ești preocupat mai mult de tine și nevoile tale personale, cei dragi îți pot face tot soiul de reproșuri, destul de fondate. Orientează-ți eforturile și atenția spre îndatoririle gospodărești, spre nevoile și doleanțele membrilor familiei. Te vei simți minunat la finalul zilei, când toți îți vor mulțumi sincer pentru sprijinul acordat.

Horoscop 12 ianuarie 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Persoanele din anturajul apropiat te vor provoca la dezbateri pe teme diverse. Totuși, pentru tine este posibil să fie de folos subiectele profesionale și cele care te-ar ajuta să-ți remodelezi filozofia de viață. Comunicarea este viciată, de aceea fii cumpătat în vorbe și gesturi. Unii pot interpreta greșit intențiile tale bune. Spre seară, relaxează-te cu o lectură bună.

Balanțele au parte de surprize neașteptate

Horoscop 12 ianuarie 2018 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Se pare că primești bani sau cadouri neașteptate de la rude sau de la colaboratori. Pe de o parte, în urma eforturilor depuse în ultimele aproximativ patru săptămâni, acum culegi roadele, atât financiar, cât și prin aprecieri verbale din partea celor din preajma. Totuși, fii prudent! În spatele vorbelor sau gesturilor de mulțumire ale unora există interese meschine.

Horoscop 12 ianuarie 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

O zi minunată pentru tine, deoarece ai șanse să te ocupi numai de interesele tale personale. Rezervă-ți momente pentru a sta la o ceașcă caldă de ceai tu cu tine și a face un bilanț al ultimelor patru săptămâni. Vei descoperi ușor punctele tari, punctele slabe, aspectele care trebuie îmbunătățite, dar și pe cele la care ar fi bine să renunți, cât mai repede posibil.

Horoscop 12 ianuarie 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Detașează-te de cotidian, fii cât mai puțin observabil în anturaj și orientează-ți atenția spre planurile tale personale. Sufletul tău are nevoie de liniște, vorbe bune și sfaturi. Posibil să te necăjească afecțiuni vechi, de aceea fii prudent și îngrijește-te corespunzător. O discuție de taină cu cineva din mediul profesional îți va lămuri multe aspecte de la locul de muncă.

Peștii sunt animați de gânduri mărețe

Horoscop 12 ianuarie 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Puțin probabil să te înțelegi astăzi cu prietenii sau cu persoanele din anturajul profesional. Și totuși vei fi atras către aceste persoane într-un mod greu de explicat în cuvinte. Pare să te încânte felul lor de a fi și acțiunile întreprinse de aceste persoane. Fii prudent și nu lua de bun chiar tot ce observi sau ce îți place pe moment la alții. Seara, retrage-te acasă, lângă cei dragi.

Horoscop 12 ianuarie 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Vei fi bine văzut astăzi în anturajul socio-profesional, fiind posibil chiar să primești, pe lângă felicitările aferente muncii depuse și responsabilități noi sau o funcție importantă într-un grup de lucru. Totuși, undeva în fundalul acestui segment de viață, deziluziile pândesc și oricând pot ieși la iveală în văzul tuturor. Fii modest, realist și evita himerele!

Horoscop 12 ianuarie 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

Ești animat de gânduri mărețe, idealuri înalte și ai dori să schimbi lumea în totalitate. Contextul astral de astăzi îți deschide noi orizonturi mentale și foarte ușor vei observă că, de fapt, lumea este bine așa cum este, doar percepțiile și nevoile tale se schimbă. Ești inspirat, vizionar, intuitiv și vorbești frumos și cu folos. Spre seară, rememorează evenimentele zilei.

Sursa foto: jurnalul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 11 decembrie 2018, horoscop marti, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 11 decembrie 2018. Balanțele se ocupă de treburile gospodărești, iar Peștii au parte de altercații


miss world, concurs frumusete, castigatoare, mexic, vanessa ponce de leon Miss World 2018. A fost desemnată câștigătoarea celebrului concurs de frumusețe! Video


cristiano ronaldo, provocare, lionel messi, transfer, italia Cristiano Ronaldo îi aruncă mănușa lui Lionel Messi: Să facă la fel ca mine! Îl aștept


ed sheeran, stars wars, rol, cantaret britanic Ed Sheeran va juca în viitorul film din saga “Star Wars”