Mondo News

HILLARY CLINTON stia din 2014 cine finanteaza gruparea terorista STATUL ISLAMIC

Luni, 05 Iunie 2017 11:34
Scris de: Vlad Economu
HILLARY CLINTON stia din 2014 cine finanteaza gruparea terorista STATUL ISLAMIC

Unul din mailurile trimise de fostul secretar american al apararii Hillary Clinton in 2014 de pe o adresa de mail sparta de hackeri arata ca aceasta stia foarte bine cine finanteaza gruparea terorista Statul Islamic (ISIL/Daesh).

“In timp ce operatiunea militara/paramilitara continua, trebuie sa ne folosim resursele diplomatice si traditionale pentru a pune presiune pe guvernele din Qatar si Arabia Saudita, care ofera sprijin financiar si logistic clandestin ISIL si altor grupuri radicale sunnite din regiune”, se arata intr-un mesaj trimis de pe adresa [email protected] si publicat de WikiLeaks.

De asemenea, din mesajul privind situatia din Orientul Mijlociu trimis de pe aceasta adresa reiese ca SUA se bazau impotriva gruparii Statul Islamic pe trupele peshmerga ale guvernului regional kurd (KRG), care ar avea “relatii vechi si puternice cu ofiteri CIA si operatori de forte speciale”.

Acesta este cel mai nou episod din scandalul mailurilor trimise de Hillary Clinton, fost candidat la alegerile prezidentiale din SUA, inclusiv in perioada in care era secretar de stat. Dupa ce hackerii au sustras peste 10.000 de pagini de mailuri schimbate de Clinton cu echipa sa, dar si cu mai multi oficiali, cazul a fost anchetat de FBI.

Autoritatile nu au cerut urmarirea penala, dar ancheta s-a desfasurat chiar inainte ca Hillary Clinton sa intre in cursa pentru Casa Alba, iar o noua serie de dezvaluiri a avut loc chiar inainte de alegeri, pe care aceasta le-a si pierdut in fata lui Donald Trump.

Sursa traducere: Ziare.com


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

iPhone 12, iPhone 2020, lansare, defecte, apple iPhone 12, noul model care dezamăgește încă dinainte de lansare


cornelia catanga, infarct, spital floreasca, stare critica Cornelia Catanga a orbit după ce a ajuns la spital din cauza unui infarct


Electric Castle 2019, festival, bontida, limp bizkit, jared leto, florence, castel banffy, the machine, editia 7 Electric Castle 2019. Care sunt capetele de afiş ale ediției cu numărul 7


razvan zamfir, afc hermannstadt, filip jazvic, bataie, reziliere contract Bătaie în Liga I. Un oficial a fost bătut măr de un fotbalist! Incidentul a avut loc în sediul clubului