Mondo News

Grotesc! Un medic veterinar celebru a abuzat sexual peste 5000 de câini

Miercuri, 28 Martie 2018 22:20
Scris de: Vlad Economu
Grotesc! Un medic veterinar celebru a abuzat sexual peste 5000 de câini

Grotesc! Un medic veterinar de renume din Trenton, Missouri (SUA), a fost arestat, după ce a fost filmat de o cameră de securitate în timp ce făcea sex cu mai mulți câini. Se estimează că în ultimii 17 ani, veterinarul ar fi abuzat sexual circa 5.000 de câini.

Potrivit Departamentului de Poliție din Trenton, în luna ianuarie a fost lansată o investigație asupra dr. James Thompson (foto), după ce câțiva proprietari de câini au depus plângeri despre câinii lor care suferă de sângerări anale după ce i-au vizitat clinica. În timpul anchetei, poliția a convins proprietarii Spitalului de animale din West Trenton, unde lucra doctorul Thompson, instalarea mai multor camere de securitate noi în jurul clădirii.

Poliția și proprietarii au fost complet șocați când au văzut înregistrările video câteva săptămâni mai târziu. Într-o perioadă de două săptămâni, dr. Thompson a fost filmat agresând sexual 19 câini diferiți, în special rase mai mici, cum ar fi pudel, bichoan și chihuahua, scrie worldnewsdailyreport.com.

Citește și:  O FEMEIE ȘI-A ABUZAT CÂINELE DE COMPANIE! CE ÎI FĂCEA BIETULUI ANIMAL ÎN TIMPUL PARTIDELOR DE SEX

Purtătorul de cuvânt al Poliției din Trenton, lt. Frank Simmons, spune că agresiunile au fost destul de violente și trebuie să fi fost traumatizante pentru animale. ”El punea un guler în formă de con în jurul gâtului animalului, astfel încât acesta să nu muște, apoi făcea sex cu el în diferite poziții”, a spus lt. Frank Simmons, scrie aceeași sursă.

După interogarea personalului și a clienților au fost adunate dovezi referitoare la cel puțin 300 de victime, însă ar putea exista mii peste cei 17 ani de practică, au estimat polițiștii.

Au fost intentate 352 de acuzații penale, iar Poliția din Trenton spune că acest număr se va dubla probabil în următoarele câteva zile. Șeful poliției din Trenton, căpitanul Tommy Wright, declară că ancheta nu a fost completă, dar anchetatorii au decis să-l aresteze pe Dr. Thompson înainte de a ataca alte animale. Potrivit lui, numărul victimelor ar putea fi de peste 5.000.

Citește și: UN CĂȚEL DISPĂREA CÂTEVA ORE PE ZI DE ACASĂ! ESTE INCREDIBIL CE FĂCEA ACESTA

Dr. Thompson a fost eliberat pe cauțiune câteva ore după arestarea sa și s-a întâlnit imediat cu reporterii pentru a-și susține nevinovăția. El spune că niciodată nu a abuzat sexual vreun animal și că toți câinii cu care a făcut sex au consimțit la actul sexual. Este de așteptat să apară în instanță în luna noiembrie pentru începutul procesului său.

Sursa traducere: click.ro


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 22 martie 2019, horoscop vineri, horoscop azi, horoscopul zilei Horoscop 22 martie 2019. Berbecii fac compromisuri, iar Capricornii sunt captivați de necunoscut


bolitin vale, bataie, bate, impuscaturi, clanuri rromi, video Bolintin Vale. Bătaie cu bâte, topoare şi împuşcături! Video


nicu maharu a murit, deces, cancer, a murit nicu maharu, interlop, deces nici maharu Nicu Maharu a murit! Mesajul transmis de fiul cunoscutului interlop


andreea balan, operatie, hematoame, probleme medicale Andreea Bălan, operată de urgență la câteva zile după naștere. Artista s-a trezit într-o baltă de sânge