Mondo News

Google a folosit în secret un microfon în unul dintre produsele sale! Compania a recunoscut

Sambata, 23 Martie 2019 19:58
Scris de: Vlad Economu
Google a folosit în secret un microfon în unul dintre produsele sale! Compania a recunoscut

Compania Google a recunoscut că a folosit în secret un microfon în unul dintre produsele sale. Este vorba despre alarma Nest Guard, care a ieșit pe piață în 2017 și despre care compania nu a menționat niciodată că ar avea incorporat un microfon. Cu toate acestea, Google a declarat că ultimul update al produsului va face posibil ca alarma să fie controlată prin voce, lucru  care ar fi imposibil dacă device-ul nu ar avea deja un microfon incorporat.

Deținătorii produsului și-au exprimat îngrijorarea pe Twitter, declarând că microfonul nu a mai fost folosit până în momentul de față și nici măcar nu se știa despre existența lui. Anunțul făcut de Google coincide cu faptul că de acum alarma a devenit compatibilă cu Google Assistant. 
 

Google și-a recunoscut greșeala precizând: „Microfonul nu era menit să fie un secret și ar fi trebuit să fie specificat încă de la început. A fost o greșeală din partea noastră. Microfonul nu a fost niciodată pornit și poate fi folosit doar atunci când este activat de utilizatori.”

Sursa foto: facebook


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

faceapp, aplicatie, imbatranire, google play, app store, date personale FaceApp, celebra aplicaţie care te îmbătrâneşte, îţi păstrează și datele!


horoscop 19 iulie 2019, horoscop vineri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 19 iulie 2019. Berbecii sunt apreciați de prieteni, iar Vărsătorii sunt creativi


leo de la strehaia, mascati, retinere, inselaciune, flagrant, Leo de la Strehaia, săltat de mascaţi!


salarii, fcsb, jucatori, salarii jucatori fcsb, dennis man Lista completă a salariilor de la FCSB. Cine este cel mai bine plătit jucător din lot