Mondo News

Gigi Becali s-a bătut cu Gică Hagi pentru o balerină!

Marti, 14 Ianuarie 2020 16:25
Scris de: Vlad Economu
Gigi Becali s-a bătut cu Gică Hagi pentru o balerină!

În ciuda faptului că se cunosc de foarte mult timp, devenind şi rude într-un final, Gigi Becali și Gică Hagi au avut un moment în viaţă destul de delicat: s-au luat la bătaie pentru o balerină.

Dezvăluirile le face cel mai bun prieten al lui Hagi din tinerețe, fostul fotbalist Hristu Mihale: ”Gigi Becali i-a făcut avansuri lui Judith, prietena lui Hagi! Gică a sărit la bătaie pentru balerină. Gigi la fel!” Într-un interviu Mihale a povestit cum prietenia dintre Gigi și Gică era să se termine şi totul din cauza unei balerine de care Hagi era îndrăgostit… însă îi plăcea și actualului patron al FCSB-ului.

”Într-un local cochet de pe Calea Mosilor, intitulat de noi „La Ileana”, se adunau pe vremuri toate stewardesele de la Tarom, asa ca mai treceam si eu si Gica pe acolo. Ca mai toti fotbalistii, eram clienti fideli, desi Gica se îndragostise deja lulea de o dansatoare a Teatrului Fantasio, Judith Peznes pe numele ei. Cum pe acolo venea si Gigi, care evoluase enorm ca tupeu, n-a trecut mult si „Tantarul” a început să-i faca avansuri lui Judith, desi stia ca-i prietena lui Hagi. Cum Gigi cunostea ce-i viata, fata aproape ca-i picase in plasa”. a povesti fostul fotbalist.

I-a prins într-o cameră la Ileana, matroana sau mama stewardeselor

„Noroc că, într-o zi, vine Gică neanunţat la Ileana, matroana sau ”mama stewardeselor”, si află de la ea ca Gigi e intr-o camera cu Judith. Normal, Gica, negru de suparare, a intrat peste ei in camera, impreuna cu mine, dar acolo nu era nimic compromitator, ca Judith statea pe canapea, iar Gigi la masa. Gica a sarit la bataie, Gigi la fel, dar i-am despartit si s-a lasat doar cu reprosuri si injuraturi. Ulterior, desi Gica o iubea la nebunie pe Judith, relatia s-a sfarsit la interventia parintilor lui Hagi, care nu o agreau!”, a povestit Hristu Mihale pentru Libertatea.

Sursa foto: sport


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

mircea badea, relatie, oana zavoranu, fosta iubita, rusine Cine a fost iubita secretă a lui Mircea Badea? Îi era rușine să recunoască deși persoana este foarte cunoscută


mario iorgulescu, accident mortal, arestare preventiva, omor, procurori, tribunalul bucuresti Procurorii au cerut arestarea preventivă a lui Mario Iorgulescu! Aceștia au schimbat și încadrarea juridică


Georgina Rodriguez, cristiano ronaldo, salariu, suma uriasa Cristiano Ronaldo îi dă un salariu lunar amețitor iubitei sale, Georgina!


antonia, silicoane, foto, operatie Antonia, după ce și-a pus silicoane: ”Ați fost curioși! Asta e, gata!” Foto în articol