Mondo News

Gigi Becali regretă un jucător pe care l-a dat afară: “E cel mai bun din România!”

Vineri, 14 Decembrie 2018 13:18
Scris de: Vlad Economu
Gigi Becali regretă un jucător pe care l-a dat afară: “E cel mai bun din România!”

Gigi Becali, finanțatorul FCSB, regretă un fotbalist pe care chiar el l-a dat afară de la echipă. George Țucudean, golgheterul la zi al Ligii 1, a fost în curtea celor de la FCSB în 2015, însă a fost îndepărtat de latifundiar după cum chiar jucătorul a dezvăluit la vremea respectivă.

După o perioadă în care a trecut pe la Târgu Mureș, Pandurii și Viitorul, “Țucu” și-a găsit liniștea la CFR Cluj, acolo unde înscrie gol după gol, lucru remarcat și de Becali. “Vom vedea, că noi transferăm, dar să vedem și dacă se vor adapta la FCSB. Că la FCSB e greu, mare lucru. Uite, George Țucudean e cel mai bun din România acum, atacant! Când era la FCSB, făcea preluare la adversar. E presiune la FCSB, e altceva.

Bine, acum, probabil, Țucudean a căpătat și experiență, acum, ar fi altceva!”, a spus Becali la DigiSport. Totuși, latifundiarul a explicat că nu se pune problema unei reveniri a atacantului la echipa din Berceni.

Chiar dacă l-ar fi dorit erau șanse minime că CFR să renunțe la principalul sau om de gol în mijlocul unui sezon în care este principala favorită la titlul. Țucudean a evoluat la FCSB în 2015, sub formă de împrumut de la Charlton, reușind să câștige cu echipa lui Becali “triplă” istorică – titlu, Cupa, Cupa Ligii.

Sursă foto: sport

 


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 27 iunie 2019, horoscop joi, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 27 iunie 2019. Berbecii sunt criticați, iar Capricornii muncesc degeaba


tom hardy, tom hardy filme, sas rogue heroes, serial tv, rol, blair mayne Unde a dispărut Tom Hardy? Motivul pentru care fanii nu mai știu nimic despre superstarul britanic


euro u21, mesaj, simona halep, semifinala, romania-germania EURO U21. Simona Halep le-a transmis tricolorilor un mesaj înaintea semifinalei cu Germania


pamela anderson, adil rami, despartire, umilinta, viata dubla, Pamela Anderson, umilită de iubitul fotbalist: Este un monstru!