Mondo News

Gigi Becali recunoaște: “Eu sunt de vină! Filosofia mea e total eronată!”

Luni, 04 Martie 2019 13:25
Scris de: Vlad Economu
Gigi Becali recunoaște: “Eu sunt de vină! Filosofia mea e total eronată!”

Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, susține că este principalul vinovat pentru situația în care se află echipa. Latifundiarul spune că filosofia lui despre fotbal a făcut ca echipa să nu aibă forță și să ajungă să nu poată învinge ultimele clasate din Liga 1.

Becali mărturisește că a învățat, în sfârșit, de la Dan Petrescu și că a descoperit de ce acesta are mai mereu rezultate bune. “Am stat 15 ani în fotbal și mi-am dat seama că nu pot să fac fotbal. Când m-am lăsat pe mâna altora aveam 35 de milioane de euro pagubă. Ce să mai spui? Ăștia nu sunt fotbaliști! Ăștia pe care îi bate Voluntariul și Chiajna!

Așa e concluzia mea, nu avem echipa puternică! Avem niște jucător țâr-țâr. La fotbal e război, iar noi avem fotbaliști de floricele. La fotbal nu mai merge cu floricele. Noi nu avem fotbaliști puternici. Avem jucători cu o valoare cât de cât, cu un pic de talent, dar care nu sunt bărbați puternici.
Acum mi-am dat seama, că nu știam ce face Dan Petrescu. A zis că nu poate să ia jucători de 15-20 de milioane de euro, așa că ia jucători puternici și se apără. E o filosofie foarte sănătoasă.

Trebuie să nu primesc gol. Dacă dau, e 1-0 și câștig. Dacă facem altă filosofie a lui Becali, că eu am adus jucătorii.. Vina e a mea. Eu am adus jucătorii, nu Teja și Dică. Eu i-am adus pe Stoian și Matei, jucători fără putere, care fac floricele și luăm 3 de la Voluntari. Asta e filosofia lui Becali, total eronată și perdantă”, a spus Becali la ProX. FCSB a remizat cu Voluntari în ultima etapă a sezonului regulat din Liga 1 și va începe play-off-ul de pe poziția a doua, în spatele celor de la CFR Cluj.

Sursa foto: sport


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

franta, primar, interdictie, deces, weekend, sarbatoare, Isabelle Dugelet, La Gresle Franța. Un primar le-a interzis oamenilor să moară în zilele de sărbătoare sau în weekend!


horoscop 8 decembrie 2019, horoscop duminica, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 8 decembrie 2019. Fecioarele trebuie să evite o capcană, iar Leii vor lua măsuri înțelepte


pablo escobar, telefon mobil, lansare, smartphone, escobar fold 1, video, roberto escobar Concurență serioasă pentru Apple si Samsung! Fratele lui Pablo Escobar lansează un super telefon! Video


r kelly, aaliyah, casatorie, mita, varsta R Kelly ar fi dat mită pentru a se căsători cu minora Aaliyah! Câți ani avea atunci regretata artistă