Mondo News

Gigi Becali a pus ochii pe un internațional român: Este cel mai bun pe postul său

, 14 Ianuarie 2018 12:25
Scris de: Vlad Economu
Gigi Becali a pus ochii pe un internațional român: Este cel mai bun pe postul său

Gigi Becali a pus ochii pe un internațional român și va încerca să îl transfere la FCSB în această iarnă. Valerică Găman este dorit insistent de latifundiar, care îl vede cel mai bun fundaș central român.

“Eu l-am mai vrut pe Găman și în trecut. Și când era la Mititelu, dar și când era la Astra. Îmi place foarte mult de Găman. Este cel mai bun fundaș central român. Le-am spus lui Meme și Dică de 100 de ori lucrul asta”, a declarat Becali pentru Fanatik.

Valerică Găman se află sub contract cu turcii de la Karabukspor, însă aceștia i-au transmis că trebuie să își caute echipa deoarece nu își mai permit să îl plătească.

Internaționalul român ar preferă să rămână în străinătate deoarece în România nimeni nu îi poate oferi un salariu apropiat de cel pe care îl primește acum în Turcia, 600 de mii de euro pe an. Rămâne de văzut dacă Becali va reuși să îl convingă pe Găman să lase Turcia pentru o revenire în Liga 1.

Sursă foto: sport


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

palarie, indiana jones, licitatie, suma uriasa, Pălăria lui Indiana Jones, adjudecată la licitație pentru o sumă incredibilă


klaus iohannis, bautura preferata, bere, carmen iohannis Care este băutura preferată a președintelui Iohannis! Soția sa l-a dat de gol


model victorias secret, judecata, hotel lux, gandaci Un model Victoria’s Secret dă în judecată un hotel de lux. Este cumplit ce i s-a întâmplat într-o noapte


franta, fata ascunsa, furtuni, satelit, cercetare, taranis Franța: Satelitul Taranis va studia ”faţa ascunsă” a furtunilor!