Mondo News

Gerul paralizează România! Frig de -20 de grade Celsius în toată țara

Vineri, 30 Noiembrie 2018 09:00
Scris de: Vlad Economu
Gerul paralizează România! Frig de -20 de grade Celsius în toată țara

Se anunță ger de -20 de grade Celsius în țară. Frigul năprasnic pune stăpânire pe România. Va fi extrem de frig în toată țara. Vineri noapte, de exemplu, în depresiuni şi în Bucovina termometrele vor indica minus 20 de grade Celsius, iar în Capitală, minus 10 grade Celsius. În sud-estul ţării, vântul a făcut până acum probleme.

A spulberat zăpada de pe câmp, pe şosele, iar zeci de maşini au derapat ori au rămas blocate în coloană. Portul Constanța rămâne deocamdată închis, informează site-ul stirileprotv.ro.

O alertă de ger puternic a fost emisă de specialiştii Severe Weather Europe, iar proiecţiile arată că în România va fi deosebit de frig în zilele imediat următoare, urmând a se înregistra -12, chiar şi -16 grade Celsius. În raport se precizează că în România se vor înregistra temperaturi mai scăzute cu 12 grade Celsius în ultimele zile din noiembrie, faţă de cifrele normale pentru această perioadă.

Sursa foto: gandul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

indonezia, vulcan, agung, eruptie, video, bali Indonezia. Vulcanul Agung, din Bali, a erupt! Video spectaculos


turism, transilvania, presa internationala, colt de rai, superlative, conde nast traveller Transilvania face senzație în presa internațională: Colț de rai, învăluit în frumuseți superlative!


miopie, vedere, oameni, ochelari, aristotel, evul mediu, stiinta, Cum se descurcau oamenii cu probleme de vedere înaintea inventării ochelarilor?


horoscop 22 aprilie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 22 aprilie 2019. Vărsătorii au mici conflicte cu șefii, iar Gemenii au multe de făcut