Mondo News

Germania. Un român, fost Mister Germania, a împușcat un polițist și va face ani grei de închisoare

Luni, 22 Aprilie 2019 16:38
Scris de: Vlad Economu
Germania. Un român, fost Mister Germania, a împușcat un polițist și va face ani grei de închisoare

Un român care este stabilit în Germania și considerat cel mai frumos bărbat din țară, a ajuns în spatele gratiilor după ce a împușcat un polițist. Adrian Virgil Ursache a împușcat un polițist în urmă cu trei ani și a primit 7 ani de închisoare.

Românul a câștigat în anul 1998 titlul de Mister Germania. Apoi, s-a căsătorit cu o fostă regină a frumuseții, și din iubire pentru ea, a trecut la Islam.

Adrian Ursache a refuzat de-a lungul timpului să își plătească dările către stat și a acumulat o datorie de aproape 500.000 de euro. Așa se face că autoritățile au vrut să îl evacueze din locuința sa din Reuden.

Citește și: ITALIA. UN POLIȚIST ROMÂN SUB ACOPERIRE, AGENTUL 007 AL CARABINIERILOR

Nemulțumit, românul s-a opus și a urmat un schimb de focuri. La un moment dat, bărbatul a tras într-un polițist, a nimenit în cască, iar glonțul a ricoșat apoi în gâtul unui alt polițist. Pe acesta din urmă l-a rănit foarte grav. Mai mult decât atât, și românul a fost împușcat în schimbul de focuri și a ajuns la spital.

Adrian Virgil Ursache a fost condamnat la 7 ani de închisoare. Ursache este hotărât să facă recurs, mai ales că cei din apărare spun că polițistul a tras primul și românul doar s-a apărat, potrivit stirileprotv.ro.

Sursa traducere și foto: știrileprotv.ro


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

robert pattinson , filme cu super eroi , filme dc , batman , catwoman , vanessa hudgens , mat reeves Batman și-a găsit-o pe Catwoman! Ce actriță ar urma să joace în rolul super-eroinei alături de Robert Pattinson. Foto în articol


radu mazare, lacramioara toader, dorin toader, razbunare, afaceri, consul, madagascar Cine este femeia care i-ar fi dat decisiva lui Radu Mazăre! Guvernul Dăncilă a pus-o în funcție


bijuterii, zodii, horoscop, accesorii, preferinte Ce bijuterii sunt potrivite pentru fiecare zodie în parte


horoscop 23 mai 2019, horoscop joi, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 23 mai 2019. Berbecii trebuie să-și pună ambiția la treabă, iar Capricornii pleacă la drum