Mondo News

Germania. Operațiune antiteroristă de proporții în vestul țării

Sambata, 30 Martie 2019 13:21
Scris de: Vlad Economu
Germania. Operațiune antiteroristă de proporții în vestul țării

Poliția a întreprins vineri o operațiune antiteroristă în mai multe orașe din vestul Germaniei, vizând un grup de persoane, majoritatea din Tadjikistan, dar momentan nu este clar dacă acțiunea are legătură cu un tadjic arestat la Essen pentru conducere cu intenții criminale, relatează presa locală preluata de mediafax.

Procurorul Daniel Vollmert a confirmat că în orașul Dusseldorf a avut loc o operațiune a forțelor de ordine în urma suspiciunilor că un grup de persoane ar pregăti un act violent, relatează publicația Focus Online.

Potrivit cotidianului Bild, la operațiune au participat și geniști, existând suspiciunea că într-o locație din Essen se aflau materiale explozive. Un grup de opt persoane, majoritatea din Tadjikistan, pregătea comiterea unui atac terorist în Germania, mai relatează cotidianul.

Momentan nu este clar dacă operațiunea antiteroristă are legătură cu cazul unui tânăr tadjic care a fost arestat vineri dimineață după ce a condus mașina cu viteză prin orașul Essen. În urma incidentului nu a fost rănită nicio persoană. Anchetatorii au stabilit că acțiunile individului constituie tentativă de omor.

Sursa foto: bild


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

miopie, vedere, oameni, ochelari, aristotel, evul mediu, stiinta, Cum se descurcau oamenii cu probleme de vedere înaintea inventării ochelarilor?


horoscop 22 aprilie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 22 aprilie 2019. Vărsătorii au mici conflicte cu șefii, iar Gemenii au multe de făcut


submarin atomic, belgorod, vladimir putin, rusia, lansare, Submarinul sinistru al lui Vladimir Putin. Ar putea șterge un oraș întreg de pe fața pământului! Video


robert de niro, donald trump, atac dur, gangster aspirant, ratat, video, The Late Show With Stephen Colbert Robert de Niro îl atacă, din nou, pe Donald Trump: E un adevărat ratat, un gangster aspirant! Video