Mondo News

Germania. Operațiune antiteroristă de proporții în vestul țării

Sambata, 30 Martie 2019 13:21
Scris de: Vlad Economu
Germania. Operațiune antiteroristă de proporții în vestul țării

Poliția a întreprins vineri o operațiune antiteroristă în mai multe orașe din vestul Germaniei, vizând un grup de persoane, majoritatea din Tadjikistan, dar momentan nu este clar dacă acțiunea are legătură cu un tadjic arestat la Essen pentru conducere cu intenții criminale, relatează presa locală preluata de mediafax.

Procurorul Daniel Vollmert a confirmat că în orașul Dusseldorf a avut loc o operațiune a forțelor de ordine în urma suspiciunilor că un grup de persoane ar pregăti un act violent, relatează publicația Focus Online.

Potrivit cotidianului Bild, la operațiune au participat și geniști, existând suspiciunea că într-o locație din Essen se aflau materiale explozive. Un grup de opt persoane, majoritatea din Tadjikistan, pregătea comiterea unui atac terorist în Germania, mai relatează cotidianul.

Momentan nu este clar dacă operațiunea antiteroristă are legătură cu cazul unui tânăr tadjic care a fost arestat vineri dimineață după ce a condus mașina cu viteză prin orașul Essen. În urma incidentului nu a fost rănită nicio persoană. Anchetatorii au stabilit că acțiunile individului constituie tentativă de omor.

Sursa foto: bild


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

ornella mutti, condamnare, rusia, certificat fals, inchisoare, actrita italiana Ornella Muti, condamnată la șase luni de închisoare. Motivul este de-a dreptul inedit


groenlanda, alerta, calota glaciara, topire accelerata, gheata Groenlanda. 2 miliarde de tone de gheață s-au topit în numai o săptămână


horoscop 17 iunie 2019, horoscop azi, horoscop luni, horoscop zilnic Horoscop 17 iunie 2019. Racii au multă treabă la serviciu, iar Leii sunt puși pe șotii


bella thorne, poze nud, hacker, santaj O actriță americană a postat singură pozele nud cu care era șantajată: ”Du-te dracului, cu toată puterea pe care crezi că o ai asupra mea!”