Mondo News

Germania. Doi români sunt căutați în toată lumea după ce au fost acuzați de uciderea din culpă a unui poliţist

Sambata, 07 Decembrie 2019 02:57
Scris de: Vlad Economu
Germania. Doi români sunt căutați în toată lumea după ce au fost acuzați de uciderea din culpă a unui poliţist

Doi români sunt căutaţi în toată lumea, ei fiind acuzaţi de de mai multe spargeri, dar si de ucidere din culpă a unui poliţist german. În luna iunie 2019, patru români au şocat Germania după ce un ofițer de poliție sfârșea călcat de un tren în apropierea stației Wächtersbach.

Poliţistul era în timpul serviciului şi urmărea pe doi din cei patru români care tocmai dăduseră lovitura la un centru comercial. Doi dintre spărgători au fost prinși la fața locului, însă doi dintre ei au apucat să scape, luând-o la goană spre pădurea Wächtersbach – Aufenau în zona autostrăzii federale 276. În timpul urmăririi celor doi hoți români, un ofițer de poliție, în vârstă de 44 de ani, a fost prins între șinele de cale ferată și accidentat de un marfar. A murit pe loc.

Cei doi români sunt fraţi, unul de 29, iar celălalt de 35 de ani, nu pot fi acuzați de uciderea din culpă a polițistului neamț, întrucât aceștia erau în custodia poliției când accidentul s-a petrecut. Ofițerul îi urmărea pe ceilalți doi complici care au reușit să fugă de la locul jafului. Fratele mai mare a fost condamnat la doi ani de închisoare, fratele mai mic la un an și trei luni.

În faţa anchetatorilor, românul de 35 de ani a declarat că a achiziționat din Franța un autoturism cu care voia să se îndrepte spre casă, în România, însoțit de ceilalți trei români. Numai că pe drum s-au gândit să mai facă rost de bani, așa că au comis trei spargeri. După spargerile comise, cei patru infractori fuseseră deja dați în urmărire în Luxemburg, apoi la Trier și la Frankfurt, unde comiseseră furturile.

Poliția federală a reușit să îi prindă din urmă la Wächtersbach. Acolo, au fost prinși în flagrant, dar doi dintre cei patru făptași au reușit să scape. Românul de 29 de ani le-a mărturisit anchetatorilor că unul dintre complicii care au reușit să fugă era vecinul său, iar pe al patrulea îl întâlnise cu câteva luni înainte.

Autoritățile germane continuă să îi caute pe ceilalți doi români care au reușit să scape, care vor trebui să răspundă în fața legii și pentru ucidere din culpă a ofițerului german, potrivit stiridiaspora.ro.

Sursa foto: bild


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

peluza nord, fcsb, sustinere, gheorghe mustata, Peluza Nord revine alături de FCSB, după eliberarea lui Gheorghe Mustață, liderul facțiunii!


broaste de sticla, bolivia, eveniment, video, Broaște de sticlă, o specie extrem de rară, au fost văzute pentru prima oară în 18 ani! Video


kobe bryant, deces, lebron james, mesaj, promisiune Mesajul emoționant al lui LeBron James după moartea lui Kobe Bryant! Primele concluzii ale anchetei


kobe bryant a murit, a murit kobe bryant, nba, accident elicopter, la lakers, deces Legendarul Kobe Bryant a murit într-un accident de elicopter! Fetița sa cea mare, în vârstă de 13 ani, a decedat și ea