Mondo News

Game of Thrones, sezonul 8. HBO anunță episoade de lungimi-record pentru sezonul final

Marti, 19 Martie 2019 13:40
Scris de: Vlad Economu
Game of Thrones, sezonul 8. HBO anunță episoade de lungimi-record pentru sezonul final

Ultimul sezon din Game of Thrones bate la ușă, iar HBO a avut mare grijă să-l țină sub cel mai mare secret. În afară de un trailer și câteva imagini promoționale, fanii nu știu mare lucru despre ce le va aduce.

Dar HBO a ținut totuși să mai adauge un amănunt într-o conferință de presă de vineri: lungimea episoadelor. Sezonul final are doar șase episoade, dar patru dintre ele vor fi mai lungi decât în mod obișnuit. Iată-le:

Episodul 1 (14 aprilie): 54 minute

Episodul 2 (21 aprilie): 58 minute

Episodul 3 (28 aprilie): 1h 22 min.

Episodul 4 (5 mai): 1h 18 min.

Episodul 5 (12 mai): 1h 20 min.

Episodul6 (19 mai): 1h 20 min.

Producătorii David Benioff și D.B. Weiss au mers și în trecut pe episoade extra-lungi în final de sezoane. Dar, deși va avea mai puține episoade, Sezonul 8 va fi aproape la fel de lung ca timp cu Sezonul 7: 432 de minute față de 440.

HBO mai are de anunțat numele episoadelor, dar lungimile lor dau naștere la speculații că al treilea – care va fi cel mai lung din întregul serial – va replica faimoasa „Bătălie de la Winterfell” într-una cu Regele nopții și armata morților. A trecut mai bine de un an de la finalul Sezonului 7, premiat la Emmy, dar din fericire nu mai avem mult de așteptat.

Sursa foto: CBS


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

ornella mutti, condamnare, rusia, certificat fals, inchisoare, actrita italiana Ornella Muti, condamnată la șase luni de închisoare. Motivul este de-a dreptul inedit


groenlanda, alerta, calota glaciara, topire accelerata, gheata Groenlanda. 2 miliarde de tone de gheață s-au topit în numai o săptămână


horoscop 17 iunie 2019, horoscop azi, horoscop luni, horoscop zilnic Horoscop 17 iunie 2019. Racii au multă treabă la serviciu, iar Leii sunt puși pe șotii


bella thorne, poze nud, hacker, santaj O actriță americană a postat singură pozele nud cu care era șantajată: ”Du-te dracului, cu toată puterea pe care crezi că o ai asupra mea!”