Mondo News

Game of Thrones, sezonul 8. HBO anunță episoade de lungimi-record pentru sezonul final

Marti, 19 Martie 2019 13:40
Scris de: Vlad Economu
Game of Thrones, sezonul 8. HBO anunță episoade de lungimi-record pentru sezonul final

Ultimul sezon din Game of Thrones bate la ușă, iar HBO a avut mare grijă să-l țină sub cel mai mare secret. În afară de un trailer și câteva imagini promoționale, fanii nu știu mare lucru despre ce le va aduce.

Dar HBO a ținut totuși să mai adauge un amănunt într-o conferință de presă de vineri: lungimea episoadelor. Sezonul final are doar șase episoade, dar patru dintre ele vor fi mai lungi decât în mod obișnuit. Iată-le:

Episodul 1 (14 aprilie): 54 minute

Episodul 2 (21 aprilie): 58 minute

Episodul 3 (28 aprilie): 1h 22 min.

Episodul 4 (5 mai): 1h 18 min.

Episodul 5 (12 mai): 1h 20 min.

Episodul6 (19 mai): 1h 20 min.

Producătorii David Benioff și D.B. Weiss au mers și în trecut pe episoade extra-lungi în final de sezoane. Dar, deși va avea mai puține episoade, Sezonul 8 va fi aproape la fel de lung ca timp cu Sezonul 7: 432 de minute față de 440.

HBO mai are de anunțat numele episoadelor, dar lungimile lor dau naștere la speculații că al treilea – care va fi cel mai lung din întregul serial – va replica faimoasa „Bătălie de la Winterfell” într-una cu Regele nopții și armata morților. A trecut mai bine de un an de la finalul Sezonului 7, premiat la Emmy, dar din fericire nu mai avem mult de așteptat.

Sursa foto: CBS


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

miopie, vedere, oameni, ochelari, aristotel, evul mediu, stiinta, Cum se descurcau oamenii cu probleme de vedere înaintea inventării ochelarilor?


horoscop 22 aprilie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 22 aprilie 2019. Vărsătorii au mici conflicte cu șefii, iar Gemenii au multe de făcut


submarin atomic, belgorod, vladimir putin, rusia, lansare, Submarinul sinistru al lui Vladimir Putin. Ar putea șterge un oraș întreg de pe fața pământului! Video


robert de niro, donald trump, atac dur, gangster aspirant, ratat, video, The Late Show With Stephen Colbert Robert de Niro îl atacă, din nou, pe Donald Trump: E un adevărat ratat, un gangster aspirant! Video