Mondo News

FOTO SOC. A dorit sa arate ca OMUL DIAVOLULUI! Ce si-a facut acest tanar te va INGROZI!

Joi, 22 Mai 2014 08:22
Scris de: Sanda Spataru
FOTO SOC. A dorit sa arate ca OMUL DIAVOLULUI! Ce si-a facut acest tanar te va INGROZI!

Un tanar neamt se dovedeste a fi cel putin la fel de provocator ca OMUL DIAVOLULUI, asa cum s-a autointitulat Gavin Paslow, barbatul cu coarne si ochi rosii.

JOEL MIGGLER are 23 de ani si deja si-a desfigurat chipul. Tanarul are GAURI imense in obraji putand sa isi scoata limba fara probleme prin ele. 

MIGGLER e cunoscut pe retelele de socializare drept Bodymoded Punky si a inceput sa isi modifice corpul inca de acum 10 ani, pe cand avea doar 13 ani. Pe langa obraji, tanarul JOEL si-a GAURIT si buzele si nasul, iar varful limbii si l-a despicat, asemenea unui sarpe. Acum, chipul lui arata cel putin socant.

Citeste si: EXISTA VIATA DUPA MOARTE? INCREDIBILA POVESTE A CELUI CARE A VAZUT MOARTEA

GAURILE au 36 de milimetri, insa JOEL MIGGLER vrea sa le intinda pana la o latime de 40 de mm, potrivit ziarului australian Daily Telegraph.

2

“Nu au nici un nume, poti sa le numesti obraji intinsi sau obraji mari. I-am taiat de trei ori si am intins gaurile mai multi milimetri. Acum au 36 milimetri latime”, explica tanarul.

Desi poate ai fi tentat sa crezi ca la felul in care arata, lui Joel ii va fi greu sa isi gaseasca o iubita si poate are probleme cu dragostea. De fapt, tanarul cu GAURI IN OBRAJI are o prietena ce nu pare a fi deranjata de faptul ca iubitului ei i se vad limba si dintii direct prin obraji. 

In ciuda GAURILOR imense din obraji, JOEL MIGGLER poate manca fara prea mari probleme. “Bijuteriile nu imi ating dintii si nu am probleme cand beau sau mananc. Totusi, trebuie sa iau imbucaturi mai mici decat inainte”.

Singurul lucru care il deranjeaza este faptul ca trebuie sa isi astupe gaurile atunci cand mananca supa.

JOEL MIGGLER

4

Gavin Paslow a.k.a OMUL DIAVOLULUI

5

OAMENI CARE S-AU INTORS DIN IAD SI EXPERIENTELE LOR INCREDIBILE. GALERIE FOTO

Sursa foto: huffingtonpost.co.uk, nydailynews.com


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 19 iulie 2019, horoscop vineri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 19 iulie 2019. Berbecii sunt apreciați de prieteni, iar Vărsătorii sunt creativi


leo de la strehaia, mascati, retinere, inselaciune, flagrant, Leo de la Strehaia, săltat de mascaţi!


salarii, fcsb, jucatori, salarii jucatori fcsb, dennis man Lista completă a salariilor de la FCSB. Cine este cel mai bine plătit jucător din lot


bataie, barcelona, barceloneta, turisti, scandal, video Spania. Bătaie ca în șapte păcate între zece turiști pe o plajă din Barcelona! Video