Mondo News

Fosta soție a lui Michael Jackson aruncă bomba! Prince și Paris nu sunt copiii artistului

Marti, 19 Martie 2019 15:36
Scris de: Vlad Economu
Fosta soție a lui Michael Jackson aruncă bomba! Prince și Paris nu sunt copiii artistului

Din anul 1996 şi până în 1999, Michael Jackson a fost căsătorit cu Debbie Rowe, femeia care i-a adus pe lume pe cei doi copii ai artistului, Prince şi Paris. Din păcate pentru Regele Pop, imaginea lui este acum distrusă de documentarul „Leaving Neverland“, iar tot mai multe persoane vin cu dezvăluiri incredibile la 10 ani de la moartea lui Michael Jackson.

Debbie Rowe, fosta lui soţie, aruncă acum bomba şi anunţă, după cum notează cei de la Agerpres, care citează publicaţia spaniolă Abc, că Michael Jackson nu era tatăl lui Prince şi Paris: copiii artistului au fost concepuţi prin inseminare artificială şi au ca tată un donator anonim!

Citește și: PARIS JACKSON A ÎNCERCAT SĂ SE SINUCIDĂ! MOTIVUL ARE LEGĂTURĂ CU CELEBRUL SĂU TATĂ

După ce presa din Spania a oferit, zilele trecute, această ştire incredibilă, informaţia a fost preluată de toată presa şi a făcut rapid înconjurul lumii.

Michael Jackson şi Debbie Rowe s-au cunoscut în clinica de dermatologie în care artistul se trata pentru problema sa de vitiligo. Ei s-au căsătorit din interes, nu din dragoste, după cum a recunoscut, la un moment dat, chiar Michael Jackson, care la acea vreme îşi dorea foarte mult să aibă copii, iar Debbie Rowe s-a oferit să îi poarte urmaşii.

„Sunt copiii lui, nu i-aş fi avut niciodată dacă nu ar fi fost el. Nu s-ar fi născut, dacă nu ar fi fost dragostea mea pentru el. I-am făcut pentru ca el să devină tată, nu ca să devin eu mamă“, spunea Debbie Rowe atunci când încerca să convingă opinia public că ar exista sentimente între ea şi Michael Jackson.

Deşi iniţial au spus că au avut relaţii sexuale, până la urmă artistul şi fosta lui soţie au recunoscut că nu au făcut niciodată sex, iar tabloidele din întreaga lume notau că este foarte posibil ca Prince şi Paris să nu fie copiii cântăreţului, deoarece nu seamănă deloc cu acesta. În momentul în care Debbe Rowe şi Michael Jackson s-au despărţit, femeia a primit 10 milioane de dolari.

Sursa foto: tmz


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

dj, interdictie, electric castle, manea, tommy cash, adrian minune DJ interzis în România din cauza unei manele


horoscop 20 iulie 2019, horoscop sambata, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 20 iulie 2019. Capricornii au ceva probleme financiare, iar Peștii sunt discreți


malaezia, divort, fost rege, fosta miss moscova, motiv, mohammad V, oksana voevodina Motivul pentru care fostul rege al Malaeziei a divorţat de femeia pentru care a renunţat la tron. Ce a aflat despre soţia sa, fostă Miss Moscova


leoaica, elefant, atac, video, africa de sud, parcul național kruger O leoaică atacă un elefant în căutarea unei mese pentru puii ei! Video