Mondo News

Fosilele unui dinozaut gigant care a trăit acum 200 de milioane de ani, descoperite în Argentina! Video

Miercuri, 11 Iulie 2018 07:42
Scris de: Vlad Economu
Fosilele unui dinozaut gigant care a trăit acum 200 de milioane de ani, descoperite în Argentina! Video

O echipă de cercetători a descoperit în Argentina fosilele unei specii de dinozaur cu dimensiuni gigantice, care a trăit pe Pământ în urmă cu 200 de milioane de ani, informează AFP, citată de Agerpres.

Exemplarul din acea specie, care a primit numele Ingentia prima, era de aproape trei ori mai mare decât cei mai impunători dinozauri din Triasic.

Citește și: DESCOPERIRE MACABRĂ A ARHEOLOGILOR! DIMENSIUNEA REALĂ A CRUZIMII AZTECILOR

Oamenii de ştiinţă au găsit în total patru schelete, unul dintre acestea aparţinând unei noi specii, notează BBC. ”Am observat că era o specie nouă, pe care am numit-o Ingentia prima”, a spus Cecilia Apaldetti, cercetătoare, scrie Agerpres.

Sursa foto: BBC


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

ofiter spp, palatul cotroceni, ipoteza, bantuit Un ofițer SPP face o mărturie halucinantă: Palatul Cotroceni este bântuit!


horoscop 18 septembrie 2018, horoscop marți, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 18 septembrie 2018. Taurii sunt impasibili la orice, iar Leii nu trebuie să ia totul atât de personal


gina pistol, antena 1, inlocuire, motiv, asia express, liviu varciu, catalin stefanescu De ce a fost dată afară Gina Pistol de la Antena 1. Cine o va înlocui la Asia Express


beatles, destrabalare, masturbare, paul mccartney, john lennon, orgii Paul McCartney dă cărțile pe față. Cum se destrăbălau membrii trupei Beatles când nu îi vedea nimeni!