Mondo News

Fosilele unui dinozaut gigant care a trăit acum 200 de milioane de ani, descoperite în Argentina! Video

Miercuri, 11 Iulie 2018 07:42
Scris de: Vlad Economu
Fosilele unui dinozaut gigant care a trăit acum 200 de milioane de ani, descoperite în Argentina! Video

O echipă de cercetători a descoperit în Argentina fosilele unei specii de dinozaur cu dimensiuni gigantice, care a trăit pe Pământ în urmă cu 200 de milioane de ani, informează AFP, citată de Agerpres.

Exemplarul din acea specie, care a primit numele Ingentia prima, era de aproape trei ori mai mare decât cei mai impunători dinozauri din Triasic.

Citește și: DESCOPERIRE MACABRĂ A ARHEOLOGILOR! DIMENSIUNEA REALĂ A CRUZIMII AZTECILOR

Oamenii de ştiinţă au găsit în total patru schelete, unul dintre acestea aparţinând unei noi specii, notează BBC. ”Am observat că era o specie nouă, pe care am numit-o Ingentia prima”, a spus Cecilia Apaldetti, cercetătoare, scrie Agerpres.

Sursa foto: BBC


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 23 iulie 2018, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 23 iulie 2018. Taurii au parte de discuții aprinse, iar Balanțele au diferite cheltuieli


printul george, aniversare, cinci ani, casa regala, marea britanie Prințul George a împlinit azi cinci ani. Fotografia publicată de familia regală britanică


tanara violata, haryana, india, pensiune, drogata, 40 de barbati Șocant! Drogată și violată de 40 bărbați timp de 4 zile într-o pensiune!


tara leigh calico, mister nedezlegat, disparitie, new mexico, fotografie Povestea înfiorătoare din spatele acestei fotografii. Misterul, nedezlegat de 29 de ani!