Mondo News

Filipine va reglementa tranzacțiile cu crypto monede și a ICO

Marti, 30 Ianuarie 2018 13:54
Scris de: Vlad Economu
Filipine va reglementa tranzacțiile cu crypto monede și a ICO

Comisia de Valori Mobiliare și de burse (SEC) din Filipine a anunțat, luni, că va elabora câteva reguli care să reglementeze tranzacțiile cu crypto monede. Scopul principal este acela de a proteja investitorii și a reduce riscul de fraudă.

Reglementarea, care va acoperi eliberarea și înregistrarea crypto monedelor, va fi finalizată în acest an, a declarat Emilio Aquino, comisarul SEC responsabil cu protecția investitorilor, notează Reuters. Aquino a declarat, luni, într-o conferință de presă: “Vrem să ne facem propriul set de reglementări. Trebuie multă atenție la modul în care investitorii din acest nou domeniu sunt protejați”.

Citește și: CUM POȚI SĂ MINEZI CRYPTO MONEDE BITCOIN ȘI SĂ FACI MULȚI BANI FĂRĂ INVESTIȚIE ÎN ECHIPAMENTE

Aquino a mai spus că reglementările urmează să fie finalizate în acest an și vor include emiterea și înregistrarea crypto monedelor. Se preconizează includerea în regulament a normelor privind securitatea informatică a pieței de crypto monedelor, a cunoștințelor financiare și a eligibilității investitorilor. ”Din păcate, au fost multe cazuri în care promotorii ICO dispar. Nu vrem ca acest lucru să se întâmple aici”, a declarat Aquino. Postul local Philstar Global a sugerat, de asemenea, că ICO-urile ar putea fi nevoite să se înregistreze la SEC deoarece consideră crypto monedele ca titluri.

Citește și: MINISTERUL FINANȚELOR DIN RUSIA LEGALIZEAZĂ TRANZACȚIILE CU CRYPTO MONEDE! REACȚIA BĂNCII CENTRALE

La începutul acestei luni, SEC a avertizat publicul să ia măsurile de precauție necesare în relațiile cu ICO și, de asemenea, a formulat o ordonanță de încetare și de respingere împotriva a patru societăți și a unui operator ICO citând regulamentele privind înregistrarea valorilor mobiliare.


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

dani mocanu, interlopi, umilinta, manelist Dani Mocanu, umilit la maximum de interlopi! Manelistul a fost dezbrăcat și obligat să…..


top 10, vedete hollywood, actrite bine platite, top forbes, scarlett johansson Cine este cea mai bine plătită actriţă de la Hollywood în 2018! Dar și cum arată Top 10


despre sex, femei sex, relatii cuplu, relatii sex, relatii sexuale, sex, sfaturi barbati, sfaturi femei, sfaturi sex, viata sexuala Faci pariu că nu știai? Chestiile acestea le sperie cu adevărat pe femei în pat


jaf, perioada comunista, autori, historia, condamnare la moarte acesta a fost cel mai mare jaf din perioada comunistă? Cine au fost autorii și ce au pățit aceștia