Mondo News

Filipine va reglementa tranzacțiile cu crypto monede și a ICO

Marti, 30 Ianuarie 2018 13:54
Scris de: Vlad Economu
Filipine va reglementa tranzacțiile cu crypto monede și a ICO

Comisia de Valori Mobiliare și de burse (SEC) din Filipine a anunțat, luni, că va elabora câteva reguli care să reglementeze tranzacțiile cu crypto monede. Scopul principal este acela de a proteja investitorii și a reduce riscul de fraudă.

Reglementarea, care va acoperi eliberarea și înregistrarea crypto monedelor, va fi finalizată în acest an, a declarat Emilio Aquino, comisarul SEC responsabil cu protecția investitorilor, notează Reuters. Aquino a declarat, luni, într-o conferință de presă: “Vrem să ne facem propriul set de reglementări. Trebuie multă atenție la modul în care investitorii din acest nou domeniu sunt protejați”.

Citește și: CUM POȚI SĂ MINEZI CRYPTO MONEDE BITCOIN ȘI SĂ FACI MULȚI BANI FĂRĂ INVESTIȚIE ÎN ECHIPAMENTE

Aquino a mai spus că reglementările urmează să fie finalizate în acest an și vor include emiterea și înregistrarea crypto monedelor. Se preconizează includerea în regulament a normelor privind securitatea informatică a pieței de crypto monedelor, a cunoștințelor financiare și a eligibilității investitorilor. ”Din păcate, au fost multe cazuri în care promotorii ICO dispar. Nu vrem ca acest lucru să se întâmple aici”, a declarat Aquino. Postul local Philstar Global a sugerat, de asemenea, că ICO-urile ar putea fi nevoite să se înregistreze la SEC deoarece consideră crypto monedele ca titluri.

Citește și: MINISTERUL FINANȚELOR DIN RUSIA LEGALIZEAZĂ TRANZACȚIILE CU CRYPTO MONEDE! REACȚIA BĂNCII CENTRALE

La începutul acestei luni, SEC a avertizat publicul să ia măsurile de precauție necesare în relațiile cu ICO și, de asemenea, a formulat o ordonanță de încetare și de respingere împotriva a patru societăți și a unui operator ICO citând regulamentele privind înregistrarea valorilor mobiliare.


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 22 februarie 2018, horoscop zilnic, horoscop joi, horoscop azi Horoscop 22 februarie 2018. Ar fi bine să fii echilibrat și să vorbești scurt și la obiect


nostradamus, profetii, cutremure, razboi mondial, anul 2018 Profețiile teribile făcute de Nostradamus pentru anul 2018


smiley, joc dublu, gina pistol, ana baniciu, relatie, fundulet, fost iepuras playboy Smiley a jucat la dublu! Artistul a pendulat între Gina Pistol și celebra “Funduleț”


cristina neagu, salariu urias, csm bucuresti, bani publici, 265.000 euro, gabriela firea, Cristina Neagu are un salariu uriaș! Vedeta de la CSM câștigă mai bine decât vedetele FCSB