Mondo News

FCSB pregătește un transfer neașteptat de la o rivală din Liga 1

Sambata, 15 Septembrie 2018 11:17
Scris de: Vlad Economu
FCSB pregătește un transfer neașteptat de la o rivală din Liga 1

Presa din Bulgaria anunță că FCSB pregătește un transfer neașteptat din Liga 1. Potrivit informațiilor apărute în presă din țara vecină, FCSB îl vrea pe portarul bulgar Plamen Iliev de la Astra Giurgiu. Acesta a refuzat să semneze prelungirea contractului cu Astra Giurgiu, iar presa din Bulgaria scrie că ar putea ajunge din iarnă la FCSB.

Plamen Iliev a fost dorit de FCSB și la începutul acestui an, însă Ioan Niculae a refuzat oferta făcută de Gigi Becali. În cele din urmă, roș-albaștrii l-au transferat pe Cristian Bălgrădean, dar caută încă o soluție în condițiile în care Andrei Vlad nu a dat siguranță în momentele în care a fost folosit.

Plamen Iliev este portarul preferat al lui Mihai Stoica din Liga 1, iar recent a avut evoluții extraordinare la echipa națională a Bulgariei, care se află într-o revenire fulminantă de formă. Iliev a mai evoluat în România și pentru FC Botoșani, înainte să ajungă liber la Astra Giurgiu.

Sursă foto: sport


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

model victorias secret, judecata, hotel lux, gandaci Un model Victoria’s Secret dă în judecată un hotel de lux. Este cumplit ce i s-a întâmplat într-o noapte


franta, fata ascunsa, furtuni, satelit, cercetare, taranis Franța: Satelitul Taranis va studia ”faţa ascunsă” a furtunilor!


richard gere, tata, copil, sarcina, alejandra silva Richard Gere va deveni tată la 69 de ani


coca cola, canabis, bautura Coca Cola poartă discuții pentru lansarea unor băuturi care să conțină canabis