Mondo News

FCSB a dat afară un jucător adus în această vară! Primul fotbalist care pleacă în era Vintilă

Vineri, 13 Septembrie 2019 13:43
Scris de: Vlad Economu
FCSB a dat afară un jucător adus în această vară! Primul fotbalist care pleacă în era Vintilă

Andrei Marc a fost dat afară de la FCSB după numai două partide bifate în tricoul roș-albaștrilor! Vicecampioana a anunţat despărţirea de fundaşul trecut şi prin curtea rivalei Dinamo:

”Mulţumim, Andrei Marc!

FCSB anunţă că a ajuns la un acord cu Andrei Marc pentru rezilierea contractului pe care fundaşul în vârstă de 26 de ani îl semnase în luna august. Clubul nostru îi mulţumeşte pentru efortul depus şi îi urează mult succes în carieră!”, se arată în comunicatul emis de vicecampioana României.

Andrei Marc a fost adus la FCSB în ”mandatul” lui Vergil Andronache, antrenorul care a asigurat interimatul până la instalarea lui Bogdan Argeş Vintilă. Astfel, Marc se va întoarce la divizionara secundă Concordia Chiajna, formaţie de la care FCSB l-a împrumutat până la finalul acestui sezon. O lună şi trei zile a rezistat Marc la vicecampioana României, timp în care a strâns două meciuri, ambele în Liga 1.

Sursa foto: sport


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

parascheva 14 octombrie în calendarul ortodox. Sfânta cuvioasă Parascheva


Romani, injuraturi, istorie, amuzament, injuraturi inversate Care sunt cele mai amuzate înjurături 100% românești?


Floyd Mayweather, amintiri, puscarie, taxa protectie, snickers Floyd Mayweather, amintiri din pușcărie! Ce mânca și cât plătea taxă de protecție


grupare skimming, rechinu, claudiu martin florian, Fratele interlopului “Rechinul”, arestat de FBI. Suma uriașă bani pe care a câștigat-o din clonarea cardurilor