Mondo News

Elena Udrea este distrusă! Blonda s-a internat în spital și trece prin clipe groaznice

Miercuri, 28 Martie 2018 22:47
Scris de: Vlad Economu
Elena Udrea este distrusă! Blonda s-a internat în spital și trece prin clipe groaznice

Elena Udrea are mari necazuri cu sarcina și trece prin momente groaznice! Blonda este internată într-un spital din Costa Rica după ce a suferit un avort spontan și a pierdut unul dintre gemeni. Udrea are risc ridicat de avort spontan şi pentru al doilea.

Apărătorii fostului ministru al Turismului au solicitat amânarea cauzei în care au fost audiaţi Sorin Munteanu, fost secretar de stat în Ministerul Turismului şi Dan Zătreanu, fost deputat PDL în legislatura 2008-2012, implicaţi în dosarul “Gala Bute”, motivând că Elena Udrea vrea să participe personal la audieri şi să pună întrebări martorilor, deoarece sunt “martori unici”.

“Clienta mea, Elena Udrea, este în Costa Rica. La 26 februarie 2018 aţi pus în vedere să arăt că e în imposibilitate să se prezinte. Sunt în posesia a trei înscrisuri. Sunt documente în original. Primul din 22 februarie, care prezintă tabloul medical, unde se vede prezeţa a doi copii. Două zile mai târziu, la 24 februarie, vă rog să observaţi o modificare scrisă de medicul din Costa Rica, care face parte din Colegiul Medicilor.

Atunci doamna a fost dusă la spital de urgenţă la două noaptea. Şi al treilea încris este din 13 martie, cel prin care medicul dispune odihnă absolută. Nu este o recomandare, ci ea trebuie să rămână la pat, pentru că există riscul să piardă şi cel de-al doilea copil”, a explicat instanţei supreme avocatul Alexandru Chiciu.

Apărătorul Elenei Udrea a explicat într-o intervenţie telefonică faptul că cea pe care o reprezintă a trecut şi mai trece prin momente grele.  ”Nu are voie să iasă afară, este monitorizată 24 din 24 de ore de către medici, iar la două zile se întocmesc acte medicale, pe care şi noi avocaţii le primim”, a completat magistratul.

Elena Udrea se află acum într-o perioadă în care trebuie să stea liniştită 22 de zile.  Explicație a fost oferită de avocat și în fața judecătorilor, miercuri, când apărătorul a cerut amânarea judecării apelulului în cazul clientei sale pe motive medicale. Completul de cinci judecători a respins după deliberare solicitarea avocatului Elenei Udrea.

Sursa foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

video, jucator, liga I, videochat, masaj, barbatie, alt barbat Video șocant! Unul dintre jucătorii de viitor ai României filmat gol pușcă în timp ce un amic îi freca bărbăția


mircea badea, antena 3, daune morale, florin toma, decizie definitivă Mircea Badea și Antena 3 sunt buni de plată! Sentința este definitivă


cristi borcea, interviu, dinamo, club blestemat, revenire, condiții Cristi Borcea s-a convins: Dinamo este un club blestemat! Condiția pentru a reveni în “Groapă”


gigi becali, loc de munca, lacatus mecanic, paznic, baneasa Ce loc de muncă avea Gigi Becali înainte de Revoluţie! Situația era cu totul alta pentru latifundiar