Mondo News

ELENA UDREA cere sa fie mutata in AREST LA DOMICILIU

Luni, 09 Martie 2015 12:25
Scris de: Ioana Alexandra
ELENA UDREA cere sa fie mutata in AREST LA DOMICILIU

Avocatii ELENEI UDREA vor depune luni la Inalta Curte de Casatie si Justitie o cerere de inlocuire a arestului preventiv cu cel la domiciliu sau cu controlul judiciar.

Termenul de judecata ar putea fi stabilit, cel mai devreme, la sfarsitul acestei saptamani.

Pana atunci, ELENA UDREA spera ca procurorii sa aprobe confruntarea cu denuntatorii sai: fostul consilier Stefan Lungu, fostul secretar general al Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului Gheorghe Nastasia, fosta sefa a Companiei Nationale de Investitii Ana Maria Topoliceanu si omul de afaceri Adrian Gardean.

Citeste si: Avocatii ELENEI UDREA vor depune o cerere de INLOCUIRE a ARESTULUI PREVENTIV

Totodata, avocatii ELENEI UDREA cer procurorilor DNA sa le dea rapoartele primite in DOSARUL GALA BUTE de la minister si SPP pentru a vedea clar daca denuntatorii au spus adevarul atunci cand au declarat ca fostul ministru era in minister in 6 octombrie 2011 si a primit o geanta cu 900.000 de euro.

Citeste si: ELENA UDREA, un nou MESAJ DIN AREST, despre DENUNTATORII BUNI si cei RAI

Potrivit avocatului Marius Striblea, exista suspiciuni ca DNA ar fi primit deja aceste raspunsuri, dar nu au fost comunicate in timp util. Informatiile sunt necesare pentru depunerea cererii referitoare la schimbarea masurii arestului preventiv cu cel la domiciliu sau cu controlul judiciar. Astfel, pentru depunerea cererii este nevoie de un element de noutate in ancheta.

Sursa foto: gandul.info


Un comentariu

  1. Jos labele de pe UDREA !!!
    Reply

    La ocna cuplul criminal Kovesi-Coldea! La puscarie Stanciu, Nitu, Cazanciuc!!!

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

anamaria prodan, scandal, mircea redini, luana rednic, steliano filip Anamaria Prodan îi face praf pe Mircea și Luana Rednic!


caracal, minuni, realitatea, caruta prosti, muzeograf, Chiar s-a răsturnat la Caracal căruța cu proști? Câte dintre ”miturile” despre această urbe sunt reale


denise rifai, atac dur, dana budeanu, gabriela firea Denise Rifai o face praf pe Dana Budeanu! Realizatoarea tv dezvăluie și cine se află în spatele stilistei


Joe DiMaggio, Marilyn Monroe, relatie, deces, secret, moarte misterioasa, casatorie Relația cu năbădăi dintre Joe DiMaggio și Marilyn Monroe! Varianta sportivului despre sfârșitul misterios al artistei