Mondo News

După Sorina Matei, o altă jurnalistă îl distruge pe Ion Cristoiu după interviul cu Sebastian Ghiță

Sambata, 17 Martie 2018 10:34
Scris de: Vlad Economu
După Sorina Matei, o altă jurnalistă îl distruge pe Ion Cristoiu după interviul cu Sebastian Ghiță

După ce Sorina Matei l-a făcut praf pe Ion Cristoiu a venit rândul unei alte jurnaliste de calibru să îl atace pe acesta după interviul cu fugarul Sebi Ghiță. Andreea Pora critică în termeni extrem de duri, într-un editorial pentru Revista 22,  interviul luat de Ion Cristoiu fugarului Sebastian Ghiță.

„Dacă nu exista, Cristoiu trebuia inventat. Spre deosebire de ceilalți născători de minciuni moarte la naștere, el e ”maestru”. Or, numai unul de talia lui putea să screamă din”bomba care va zgudui” și ” dezvăluirea care va cutremura” așa o căcărează de oaie.

Pe care să încerce s-o vândă pe post de trufă. Nu i-a mers. Până și ortacii din studiouri aveau gurile pungite. Cum ”maestrul” n-are harul povestirii, iar poza  din telefonul lui Ghiță trebuia descrisă, lucrurile au intrat pe o linie moartă. Cică în fundal se văd niște butoaie, iar în prim plan, Kovesi,  Ghiță socrul și Ghiță ginerele, luna noiembrie 2012.

Cam puțin pentru o făcătură atât de mare. În perioada cu pricina Kovesi era la Bruxelles, detașată chiar de Ponta.  Gurile gurile rele spun că în episoadele următoare ”maestrul” va desena fotografia, că Andronic  îi plătește deja lecții de desen. Plicticoșenie mare până când îi va ieși ceva cât de cât apropiat de realitatea din telefon.  Vă dați seama, dacă și Daniel Dragomir a spus ofticat că totul arată ca ”o răfuială între găști”. De cartier, că mafioții au ceva mai mult ștaif, imaginație  și expertiză.

Ce sa facem, asta-i Românica centenarului: răfuiala derbedeilor cu bani și a ”maestrilor” cumpărați la tarabă, cu ”statul paralel”!”, a scris Andreea Pora în Revista 22.

Sursa foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

dani mocanu, interlopi, umilinta, manelist Dani Mocanu, umilit la maximum de interlopi! Manelistul a fost dezbrăcat și obligat să…..


top 10, vedete hollywood, actrite bine platite, top forbes, scarlett johansson Cine este cea mai bine plătită actriţă de la Hollywood în 2018! Dar și cum arată Top 10


despre sex, femei sex, relatii cuplu, relatii sex, relatii sexuale, sex, sfaturi barbati, sfaturi femei, sfaturi sex, viata sexuala Faci pariu că nu știai? Chestiile acestea le sperie cu adevărat pe femei în pat


jaf, perioada comunista, autori, historia, condamnare la moarte acesta a fost cel mai mare jaf din perioada comunistă? Cine au fost autorii și ce au pățit aceștia