Mondo News

Dumitru Dragomir amenință: ”Dacă mă duc la DNA îi ridică din casă și le dau între 2 și 7 ani!”

, 20 Octombrie 2019 16:39
Scris de: Vlad Economu
Dumitru Dragomir amenință: ”Dacă mă duc la DNA îi ridică din casă și le dau între 2 și 7 ani!”

Dumitru Dragomir, fostul șef al LPF, i-a răspuns dur lui Justin Ștefan, secretarul general al instituției conduse acum de Gino Iorgulescu.

„Știu ce are Justin Ștefan cu mine. Să vă spun cine este el. Nu se pricepe deloc la fotbal, nu a jucat în viața lui, nu a stat o secundă într-un vestiar. A fost adus de soția lui Mircea Sandu, pentru ca el apoi să-și arate caracterul, iar Sandu și soția au probleme în Instanță din cauza lui, marele jurist. Mulți uită că sediul în care stau ei la Ligă a fost construit de mine, cu banii mei și din contul fiului meu de unde a luat 120.000 de dolari. Ei nici măcar nu au vopsit ce am construit”, a spus Dragomir la Radio Sport 1.

Fostul președinte LPF susține că actualii șefi au încălcat legea atunci când au vândut drepturile TV fără licitație. „Și vă mai spun ceva. Eu dacă ma duc la DNA ii ridică imediat din case. Pot sta între doi ani și șapte ani la închisoare. Au vândut drepturile TV fără licitație, fără garanție bancară și au luat comision 7%, chiar dacă legea nu iți dă voie mai mult de 2%, ei spun ca s-a votat în Adunarea Generală LPF, dar contravine legii țării”.

Citește și: DIANA BELBIȚĂ, SNOPITĂ ÎN BĂTAIE LA DEBUTUL ÎN UFC! VEDETA DE LA EXATLON, UMPLUTĂ DE SÂNGE! VIDEO

Ce spunea Justin Ștefan într-o scrisoare deschisă publicată pe site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal: „…Uitați-vă peste tot în lume, fotbalul înseamnă respect, politețe, ținută, nu personaje de teapa lui Mitică Dragomir, care s-a vârât douăzeci de ani în fața reflectoarelor prin tupeu și s-a menținut prin derapaje. Așa s-a confiscat fotbalul, Liga devenind dintr-una a fotbaliștilor și a cluburilor, una a lui Mitică, golită de adevăr și sufocată cu vorbe goale”.

În iulie, EAD.ro, partenerul Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) pentru drepturile mass-media, a plătit prima tranşă pentru difuzarea sezonului 2019/2020. Contractul, în valoare de 28 de milioane de euro (fără TVA) per sezon, cuprinde drepturi TV şi online, dar şi alte drepturi comerciale. Contractul a fost semnat în luna aprilie 2019.

Sursa foto: sport


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

anamaria prodan, scandal, mircea redini, luana rednic, steliano filip Anamaria Prodan îi face praf pe Mircea și Luana Rednic!


caracal, minuni, realitatea, caruta prosti, muzeograf, Chiar s-a răsturnat la Caracal căruța cu proști? Câte dintre ”miturile” despre această urbe sunt reale


denise rifai, atac dur, dana budeanu, gabriela firea Denise Rifai o face praf pe Dana Budeanu! Realizatoarea tv dezvăluie și cine se află în spatele stilistei


Joe DiMaggio, Marilyn Monroe, relatie, deces, secret, moarte misterioasa, casatorie Relația cu năbădăi dintre Joe DiMaggio și Marilyn Monroe! Varianta sportivului despre sfârșitul misterios al artistei