Mondo News

Video. Liviu Dragnea, cădere nervoasă în fața jurnaliștilor: Să dea Iohannis decret să mă împuște. Cu ce dracu să mă avantajeze?

Miercuri, 31 Octombrie 2018 13:33
Scris de: Vlad Economu
Video. Liviu Dragnea, cădere nervoasă în fața jurnaliștilor: Să dea Iohannis decret să mă împuște. Cu ce dracu să mă avantajeze?

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a avut o ieșire nervoasă, miercuri, în momentul în care a fost întrebat dacă o lege adoptată recent, privind executarea pedepsei la domiciliu, îl ajută.

Liviu Dragnea s-a întrebat dacă este singurul om din țară și dacă legile sunt doar pentru el. „Mi-a ajuns, sunt și eu om. Vorbiți cu Iohannis să dea decret să mă împuște”, a spus Dragnea în fața jurnaliștilor, scrie stiripesurse.ro.

„Ați ajuns oameni tineri să susțineți securiștii, să susțineți abuzurile în România. Toate prostiile o să le susțineți, dacă mă avantajează sau nu pe mine. Cu ce dracu să mă avantajeze? Că mi-au distrus viața, am fost condamnat fără niciun fel de probă la referendum și fără niciun fel de probă în al doilea dosar. Asta este marea corupție despre care se vorbește în România.

De câteva luni de zile, DNA se ocupă numai de asta. Încă am dreptul să critic aceste decizii. Dar despre deciziile instanțelor pe care CEDO le-a făcut harcea-parcea vorbiți? Vă dă voie?”, a spus Dragnea, întrebat despre OUG privind amnistia și grațierea.

Liviu Dragnea a avut mai multe răbufniri nervoase miercuri, pe holurile Camerei Deputaților, răstindu-se la jurnaliști și agresându-i verbal. În prima fază, liderul PSD s-a arătat nemulțumit că era filmat în timp ce mergea pe hol.

” (…) Cum dracu’? Dar mi-ajunge, totuși. Hai în baie, puiule! Hai în baie, că-ți ies poze că lumea! Ce dracu’”, s-a adresat el unuia dintre jurnaliști. Imaginile au fost filmate și postate pe Internet.

Sursa foto: adevarul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

emilia clarke, daenerys targaryen, game of thrones, hemoragie cerebrala, afazia O vedetă din Game of Thrones a fost la un pas de moarte și a necesitat 2 operații pe creier! Foto în articol


robor, schimbare, romani, credite, calcul Milioane de români vor fi afectați! Se schimbă modul în care sunt calculate creditele! Declarația ministrului Finanțelor


politist, iasi, 112, cerere in casatorie, inedit Un polițist a înscenat un apel la 112 pentru a-și cere iubita în căsătorie


horoscop 22 martie 2019, horoscop vineri, horoscop azi, horoscopul zilei Horoscop 22 martie 2019. Berbecii fac compromisuri, iar Capricornii sunt captivați de necunoscut