Mondo News

Doi actori celebri aproape s-au bătut pentru inima Prințesei Diana. Elton John a povestit întâmplarea

Luni, 07 Octombrie 2019 15:56
Scris de: Vlad Economu
Doi actori celebri aproape s-au bătut pentru inima Prințesei Diana. Elton John a povestit întâmplarea

Prințesa Diana avea charm și era curtată de mult bărbați celebri și influenți. În cartea sa autobiografică, marele Elton John, prieten de altfel cu regretata Lady Di, a povestit cum în casa lui, în timpul unei petreceri, doi amici de-ai lui, actori, au fost la un pas să se răfuiască pentru atenția și grațiile Prințesei Inimilor, în perioada în care aceasta era separată de prințul Charles.

Elton John a povestit că Richard Gere și Sylvester Stallone au fost la un pas să se ia la bătaie în casa lui, în timpul unei cine, din cauza prințesei Diana. „În timp ce lucram la The Lion King, Jeffrey Katzenberg, șeful Disney, a venit în Anglia. David Furnish – acum soțul meu – și eu am organizat o cină pentru el și soția sa și i-am întrebat dacă doreau să cunoască pe cineva anume, iar ei au spus imediat Prințesa Diana.

Așa că am invitat-o pe Diana, George Michael, Richard Curtis și soția sa Emma Freud, Richard Gere și Sylvester Stallone, toți aflându-se în Londra în acel moment”, a scris cântărețul în cartea sa autobiografică, potrivit The Sun.

Citește și: POVESTEA HOŢULUI ROMÂN, DEVENIT CELEBRU ÎN UNGARIA: ”MĂ PRICEP LA DOUĂ LUCRURI: JEFUIREA BĂNCILOR ŞI LA…!” VIDEO

Artistul a explicat că Diana era despărțită de prințul Charles la acel moment și că imediat ce ea și Richard Gere, care tocmai divorțase de Cindy Crawford, s-au văzut, au fost atrași unul de altul și au petrecut mult timp în fața șemineului vorbind în privat. Totuși, o altă persoană prezentă la petrecere, actorul Sylvester Stallone, nu a fost încântat deloc de simpatiile care se creau între cei doi.

„Cred că el a venit la petrecere cu intenția clară de a o lua pe sus pe Diana, dar și-a văzut planurile distruse pentru acea seară”, a mai scris Elton John. În cele din urmă, cina a fost servită și toți invitații au mers la masă, mai puțin Richard Gere și Stallone. „L-am rugat pe David să meargă să-i găsească. S-a întors cu amândoi, dar avea pe față o expresie cenușie. ‘Elton, avem… o problemă, mi-a șoptit. Căutându-i pe cei doi, i-a găsit pe hol contrându-se, aparent pe punctul de a-și rezolva diferențele cu privire la Diana folosindu-se de pumni”, a mai explicat cântărețul.

După cină, Diana și Richard Gere au reînceput să vorbească, iar Stalone a pelcat nervos de la petrecere. „Niciodată n-aș fi venit dacă aș fi știut că Făt Frumos va fi aici. Dacă aș fi vrut-o, aș fi luat-o!”, le-a spus el furios gazdelor sale la plecare. „Am reușit să ne abținem până când mașina lui a dispărut din raza noastră vizuală apoi am început să râdem. Înapoi în sufrageria noastră, Diana și Richard Gere se uitau încă unul la altul. Ea părea complet neafectată. Poate că nu și-a dat seama ce se întâmplă, sau poate chestii de genul asta s-au întâmplat tot timpul și era obișnuită cu asta”, mai scrie artistul în cartea sa „Me: Elton John”, care va apărea în formulă completă la sfârșitul lunii.

Sursa foto: billboard


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

australia, video, rechin, specie noua, rechin care merge, Australia. A fost descoperită o nouă specie de rechin, care merge pe sub apă! Video


iphone, apple, model nou, low cost, accesibil Apple ar putea lansa un nou iPhone! Modelul va fi accesibil pentru orice buzunar


costel corduneanu, amenintare, abi talent, alex velea, mesaj, interlop Unul dintre cei mai temuți interlopi îl pune la punct pe Abi Talent: „Tu, un gunoi…”


pro tv, andi moisescu, pe bune, mihai bobonete, inlocuire Mutare șoc la PRO TV! Andi Moisescu, înlocuit oficial. Ce prezentator îi ia locul