Mondo News

Doar 3 persoane mai au voie să-l viziteze pe El Chapo la pușcărie, pentru tot restul vieții sale!

Marti, 01 Octombrie 2019 22:15
Scris de: Vlad Economu
Doar 3 persoane mai au voie să-l viziteze pe El Chapo la pușcărie, pentru tot restul vieții sale!

El Chapo a primit inchisoare pe viata si va sta in penitenciarul din Colorado pentru tot restul vietii. La 62 de ani, acesta are un program foarte strict, dupa ce a fost gasit vinovat de crime, trafic de droguri si multe alte infractiuni.

Viata lordului mexican al drogurilor va fi una foarte trista de acum inainte. El Chapo nu va mai avea voie la vizite, si nu va mai avea contact decat cu gardienii care il pazesc in permanenta, insa nici cu acestia nu are voie sa vorbeasca.

Traficantul are voie sa se mai vada, pentru tot restul vietii, cu 3 persoane. Unul dintre ele este avocatul sau, cel care il poate vedea de cel mult 5 ori pe luna, iar celelalte doua persoane sunt fetele sale gemene, pe care le are cu actuala sotie, Emma. In rest, El Chapo nu va mai putea vedea pe nimeni pentru tot restul vietii, avand in vedere ca are deja 62 de ani si starea sa de sanatate este deja foarte precara.

Sursa foto: BBC


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 14 octombrie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 14 octombrie 2019. Berbecii sunt plini de energie, iar Capricornii au parte de mici conflicte


parascheva 14 octombrie în calendarul ortodox. Sfânta cuvioasă Parascheva


Romani, injuraturi, istorie, amuzament, injuraturi inversate Care sunt cele mai amuzate înjurături 100% românești?


Floyd Mayweather, amintiri, puscarie, taxa protectie, snickers Floyd Mayweather, amintiri din pușcărie! Ce mânca și cât plătea taxă de protecție