Mondo News

DEZVALUIRI SOC: Ofiterii SRI faceau rechizitoriile, iar bravii procurori DNA le trimiteau in instanta

Marti, 12 Septembrie 2017 11:59
Scris de: Vlad Economu
DEZVALUIRI SOC: Ofiterii SRI faceau rechizitoriile, iar bravii procurori DNA le trimiteau in instanta
Fostul ofiter SR, Daniel Dragomir, a spus, la postul de televiziune Antena 3, ca Florian Coldea a ordonat arestari si ca, odata ce comisia parlamentara ii va ridica “aceasta opreliste a secretului” va vorbi, pentru ca seful DNA, Laura Codruta Kovesi, si directorul operativ al SRI aveau colaborari pentru a obtine sentinte favorabile in Justitie. “Au fost si ofiteri acoperiti in justitie”, a acuzat acesta. Nu in ultimul rand, fostul ofier a a spus ca orice serviciu foloseste acoperitii din media, iar pe cativa care au raspuns la ordinele Binomului i-a cunoscut si el.
 
 ”Ofiterii SRI faceau rechizitoriile, iar bravii procurori DNA le luau le contrasemnau si le trimiteau in instanta. Sperau ca cei din campul tactic sa dea decizii favorabile. SRI dadeau biletele si erau dictate complete de judecata. Erau relatii personale intre judecatori si ofiteri care erau implicati in campul tactic. Dumbrava sprijinea judecatorii sa ajunga in pozitii. A fost si prin santaj cum ar fi fost arhiva SIPA. Au fost si ofiteri acoperiti in justitie. Cand vorbim de ofiteri acoperiti intre procurori si judecatori se incalca grav Constitutia”, a spus fostul ofiter SRI, Daniel Dragomir, la Antena 3.
 
Dragomir a subliniat ca fostul sau sef a ordonat arestari: “Coldea avea nevoie de un brat armat in justitie. Coldea a ordonat arestari si in prezenta mea. In fata comisiei parlamentare care imi va ridica aceasta opreliste a secretului, voi vorbi”. Fostul ofiter SRI  spus ca “orice serviciu utilizeaza” acoperitii din media, dar  ”un ofiter acoperit din media care desfasoara activitati penstru sprijinul securitatii nationale este cu totul diferit de un acoperit din media care primeste pe mailuiri rechizitorii sau documente nepublice din dosar si are un singur ordin sa-l faca pe acel om sau pe acea persoana, sa o arate opiniei publice ca pe o persoana ca un infractor sau penal”.
 
 ”Pe cativa care au raspuns la ordinele Binomului, i-am cunoscut si personal, i-am vazut in biroul lui Coldea, dar nu stiu cum au fost sa faca acest lucru nu stiu. Nu a fost in beneficiul statului. A fost in beneficiul unei persoane”, a mai spus Dragomir.

Daniel Dragomir a fost arestat in septembrie 2016 pentru 30 de zile, in dosarul Back Cube, pentru constituire a unui grup infractional organizat, instigare la acces ilegal la un sistem informatic, instigare la transfer neautorizat de date informatice, instigare la operatiuni ilegale cu dispozitive si programe informatice, instigare la fals informatic, in forma continuata si instigare la violarea secretului corespondentei.

Dragomir a fost trimis in judecata de procurorii DNA in ianuarie 2015, pentru trafic de influenta, spalare a banilor, folosire de informatii nedestinate publicitatii, fals in inscrisuri sub semnatura privata in forma participatiei improprii si uz de fals.

Sursa foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 28 mai 2018, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 28 mai 2018. Gemenii au sarcini de serviciu nerezolvate, iar Racii au probleme sentimentale


politia romana, avertisment, telefoane mobile, aplicatii, ultima ora Poliția Română a lansat un avertisment de ultimă oră pentru toți posesorii de telefoane mobile


marea britanie, prostituate romania, bordeluri marea britanie, proxeneti romani Marea Britanie: Cele mai multe curve și “pești” sunt români! Povești din bordelurile britanice


vladimir draghia, castigator exatlon, poveste, viata, gabriel draghia, galati Povestea nefardată a lui Vladimir Drăghia! Cine este și ce face câștigătorul Exatlon