Mondo News

Deva: Împușcături în gara orașului soldate cu rănirea unui bărbat

Miercuri, 17 Ianuarie 2018 13:00
Scris de: Vlad Economu
Deva: Împușcături în gara orașului soldate cu rănirea unui bărbat

Un agent de pază din Gara Deva a tras cu pistolul cu gloanțe de cauciuc pentru a îndepărta mai multe persoane de un vagon plin cu fier și a rănit un bărbat în zona capului, informează news.ro.

Victima, în vârstă de 46 de ani, a sunat la 112 și a reclamat incidentul, dar a refuzat ajutorul medicilor și internarea într-o unitate medicală.

“În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că în Stația C.F.R. Deva erau garate 30 de vagoane de marfă încărcate cu fier, care urmau a fi transportate de către un operator privat de transport către o societate comercială din județul Constanța. Unul dintre agenții de pază care asigurau paza garniturii de vagoane, un constănțean de 26 de ani, a observat mai multe persoane în apropierea garniturii de vagoane, iar după ce le-a somat verbal, a efectuat un foc de armă în plan vertical cu armă neletală din dotare, cu cartușe cu gloanțe de cauciuc, pentru a îndepărta respectivele persoane din zona vagoanelor”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție al județului Hunedoara.

Ulterior, bărbatul de 46 de ani, din Deva, care traversase liniile ferate, a apelat numărul de urgență 112 de la domiciliu, afirmând că ar fi fost rănit de un proiectil tras de agentul de pază, solicitând deplasarea unui echipaj medical.

“Când echipajul medical a ajuns la domiciliul acestuia, a refuzat acordarea de îngrijiri medicale sau internarea într-o unitate medicală. Din primele verificări, echipajul medical a constatat că bărbatul prezintă o excoriație de circa un cm lungime, în zona superioară a scalpului”, arată sursa citată.

În cauză, polițiștii fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de uz de armă fără drept și lovire sau alte violențe, urmând să fie stabilite circumstanțele exacte ale comiterii faptelor reclamate și dispunerea de măsuri legale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva.

Sursă foto: adevărul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

despre sex, femei sex, relatii cuplu, relatii sex, relatii sexuale, sex, sfaturi barbati, sfaturi femei, sfaturi sex, viata sexuala Faci pariu că nu știai? Chestiile acestea le sperie cu adevărat pe femei în pat


jaf, perioada comunista, autori, historia, condamnare la moarte acesta a fost cel mai mare jaf din perioada comunistă? Cine au fost autorii și ce au pățit aceștia


barbati, flirt, fustangii, aventura, orgolios, fidelitate, SEX, SEXUALITATE, Ți-o trage și pleacă! Bărbații din zodiac care te înșeală fără niciun pic de regret


delia matache, nervi, fan, idiot, Delia, scoasă din sărite de un fan: “Ești incredibil de idiot”! De ce s-a enervat artista