Mondo News

Delia l-a dat de gol pe Mihai Bendeac! De cine este îndrăgostit juratul de la iUmor

Marti, 22 Octombrie 2019 13:33
Scris de: Vlad Economu
Delia l-a dat de gol pe Mihai Bendeac! De cine este îndrăgostit juratul de la iUmor

Secretul lui Mihai Bendeac a fost dezvăluit de Delia, colega sa de la iUmor. Într-o pauză de filmare, Delia le-a spus prezentatorilor show-ului dar și lui Cheloo de cine s-a îndrăgostit Bendeac.

Mihai Bendeac și Delia au vorbit multe despre tânăra artistă ce i-a făcut și o declarație publică de iubire lui Mihai când a mărturisit că este „sufletul ei pereche”. Într-o pauză de filmare pentru emisiunea iUmor, Delia le-a împărtășit secretul prezentatorilor emisiunii și lui Cheloo, că Bendeac s-a îndrăgostit de Mira, artistă care se bucură de succes în topurile muzicale românești, scrie Cancan.

Delia a aflat se pare secretul de pe o rețea socială, acolo unde actorul s-a filmat în timp ce asculta una dintre melodiile Mirei și a scris pe imagini mesajul: “Mira, de ce m-ai părăsit”. Delia a spus că „Mira îl iubește pe actorul Mihai Bendeac. Am aflat din Instagram”. Artista a mărturisit acest lucru colegilor Șerban Copoț și Dan Badea. Cheloo a avut o reacție de milioane.

„Am o mărturisire de făcut, că poate nu v-am spus până acum, dar Mihai Bendeac este feblețea mea! Nu vreau să crezi că te-am părăsit, ești sufletul meu pereche. Mihai, nu te-am părăsit. Absolut deloc”, a spus cântăreața Mira într-un filmuleț postat pe Instagram Stories. „Se întâmplă ceva acolo”, a reacționat Delia după ce a văzut filmarea cu Mira.

„Bă, am eu nas de așa ceva? De Mira?”, a comentat Mihai Bendeac după ce au fost difuzate imaginile cu Mira care i-a declarat public dragostea ei. „Păi, da, mă, dar fata asta ți-a declarat dragostea pe Instagram”, a continuat Delia. „Nu mi-a declarat nicio dragoste. Își bate joc de mine, că sunt bătrân și ea e tânără. Deci, ce a spus ea acolo era un fel de: «Da, da, moș tăgârță! Știi că eu sunt fiartă după tine»”, a mai afirmat Mihai Bendeac.

Colegii lui Bendeac au observat că el dă like la fiecare fotografie a Mirei. „De ce hărțuiești fata pe Instagram dacă nu vă cunoașteți?”, a întrebat un reporter, iar Mihai Bendeac a glumit afirmând cu zâmbetul pe buze: „Las’, că-i place!”.

Reacția lui Cheloo i-a lăsat mască pe toți, după ce a transmis un mesaj pentru frumoasa cântăreață de care Mihai Bendeac s-a amorezat. „Mira, a sosit momentul să îți tai ungiile de la picioare, să le vopsești în ce culoare vrei tu. Și să mergi către Bendeac, căci, iubirea nu are ungheră”, a spus artistul. „Hai că m-ai rezolvat”, i-a replicat Bendeac.

Sursa foto: antena 1


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 15 noiembrie 2018, horoscop vineri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 15 noiembrie 2019. Berbecii sunt vulnerabili la nivel mental, iar Taurii au cheltuieli neprevăzute


ibra Zlatan Ibrahimovic s-a despărțit în modul său caracteristic de LA Galaxy! Foto în articol


jennifer lopez, proba, sani, regizor, reactie. dezvaluire Cum a reacționat Jennifer Lopez atunci când un regizor ”a vrut doar să-i vadă sânii!” Dezvăluirea artistei


DSC_4306-1024x678 Secretul celui mai longeviv cuplu din lume! Sunt împreună de 85 de ani și căsătoriți de 80! Foto în articol