Mondo News

Dan Bittman despre povestea de dragoste cu Mihaela Rădulescu: Să nu uite că am dus-o dincolo de nori

Miercuri, 31 Ianuarie 2018 18:30
Scris de: Vlad Economu
Dan Bittman despre povestea de dragoste cu Mihaela Rădulescu: Să nu uite că am dus-o dincolo de nori

Dan Bittman şi Mihaela Rădulescu au trăit acum mulţi ani o frumoasă poveste de dragoste, scrie cancan.ro. Idila s-a terminat la fel de frumos, dovadă fiind faptul că au rămas şi astăzi buni prieteni. Dan a vorbit din nou despre relaţia cu Mihaela şi a mărturisit că uneori îi mai dă şi sfaturi când vorbesc la telefon.

Dan Bittman şi-a spus părerea şi despre Felix, actualul iubit al vedetei, şi i-a transmis un mesaj Mihaelei Rădulescu. “M-a intrebat dacă să faca pasul şi eu am fost de acord. Ştiu că Felix a dus-o dincolo de stratosferă, dar să nu uite că eu am dus-o dincolo de nori. Era o apariţie deosebită. Avea alt stil de a se îmbrăca, de a se pieptăna. Am trăit o poveste de dragoste, însă n-o să dezvălui nimic, din respect pentru ea, cred că un bărbat nu ar trebui să se laude cu chestia asta”, a declarat Dan Bittman.

Sursa foto: realitatea


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

romania, urna a patra, tragere la sorti, preliminarii EURO 2020, urne preliminarii euro 2020 România, în urna a patra a preliminariilor pentru EURO 2020! Cum arată urnele!


horoscop 21 noiembrie 2018, horoscop miercuri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 21 noiembrie 2018. Vărsătorii află noutăți despre viitorul profesional, iar Leii își planifică o călătorie


florin salam, decizie radidala, plecare romania, sua, Florin Salam își ia “o pauză de România”! Unde se va refugia manelistul! Mesaj pentru bătăușul de la Milano


snoop dogg, stea, inaugurare, hollywood boulevard Snoop Dogg şi-a inaugurat steaua pe Hollywood Boulevard