Mondo News

Dan Bittman despre povestea de dragoste cu Mihaela Rădulescu: Să nu uite că am dus-o dincolo de nori

Miercuri, 31 Ianuarie 2018 18:30
Scris de: Vlad Economu
Dan Bittman despre povestea de dragoste cu Mihaela Rădulescu: Să nu uite că am dus-o dincolo de nori

Dan Bittman şi Mihaela Rădulescu au trăit acum mulţi ani o frumoasă poveste de dragoste, scrie cancan.ro. Idila s-a terminat la fel de frumos, dovadă fiind faptul că au rămas şi astăzi buni prieteni. Dan a vorbit din nou despre relaţia cu Mihaela şi a mărturisit că uneori îi mai dă şi sfaturi când vorbesc la telefon.

Dan Bittman şi-a spus părerea şi despre Felix, actualul iubit al vedetei, şi i-a transmis un mesaj Mihaelei Rădulescu. “M-a intrebat dacă să faca pasul şi eu am fost de acord. Ştiu că Felix a dus-o dincolo de stratosferă, dar să nu uite că eu am dus-o dincolo de nori. Era o apariţie deosebită. Avea alt stil de a se îmbrăca, de a se pieptăna. Am trăit o poveste de dragoste, însă n-o să dezvălui nimic, din respect pentru ea, cred că un bărbat nu ar trebui să se laude cu chestia asta”, a declarat Dan Bittman.

Sursa foto: realitatea


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 22 februarie 2018, horoscop zilnic, horoscop joi, horoscop azi Horoscop 22 februarie 2018. Ar fi bine să fii echilibrat și să vorbești scurt și la obiect


nostradamus, profetii, cutremure, razboi mondial, anul 2018 Profețiile teribile făcute de Nostradamus pentru anul 2018


smiley, joc dublu, gina pistol, ana baniciu, relatie, fundulet, fost iepuras playboy Smiley a jucat la dublu! Artistul a pendulat între Gina Pistol și celebra “Funduleț”


cristina neagu, salariu urias, csm bucuresti, bani publici, 265.000 euro, gabriela firea, Cristina Neagu are un salariu uriaș! Vedeta de la CSM câștigă mai bine decât vedetele FCSB