Mondo News

Dalai Lama, internat de urgență într-un spital din Delhi! Ce a pățit liderul tibetan

Miercuri, 10 Aprilie 2019 09:19
Scris de: Vlad Economu
Dalai Lama, internat de urgență într-un spital din Delhi! Ce a pățit liderul tibetan

Dalai Lama a fost internat de urgență într-un spital din capitala indiană Delhi, fiind diagnosticat cu o infecție respiratorie, scrie BBC. 

Ajutorul său, Tenzin Taklha, susține că acesta a ajuns în Delhi după ce s-a plâns de probleme în zona pieptului. El este în stare stabilă în momentul de față și va rămâne în spital pentru următoarele două-trei zile. 

Liderul tibetan în vârstă de 83 de ani a fugit în India acum 60 de ani, în urma unei revolte eșuate împotriva dominației chineze. Laureat al premiului Nobel, el este și un vorbitor popular, deși s-a retras din viața publică în ultimii ani. 

China a preluat controlul asupra Tibetului în 1950 și îl consideră pe actualul Dalai Lama un individ periculos, cu tendințe separatiste.

Sursa foto: BBC


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

adrian mutu, adrian martian, afaceri, bani pierduti, fabrica, oradea, cocaina, chelsea, mourinho Adrian Mutu, dezvăluiri sincere despre problemele financiare dar și despre scandalul cocaina!


madalina ghenea, relatie, miliardar italian, Leonardo Maria Del Vecchio Mădălina Ghenea a schimbat miliardarul! Cine este bogătașul cu șapte ani mai tânăr decât frumoasa româncă. Foto în articol


charlize theron, operatii, filmari, accidentari Charlize Theron a suferit trei intervenții chirurgicale


horoscop 17 octombrie 2019, horoscop joi, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 17 octombrie 2019. Capricornilor le lipsește pasiunea, iar Gemenii au nevoie de un sfat