Mondo News

Dalai Lama, internat de urgență într-un spital din Delhi! Ce a pățit liderul tibetan

Miercuri, 10 Aprilie 2019 09:19
Scris de: Vlad Economu
Dalai Lama, internat de urgență într-un spital din Delhi! Ce a pățit liderul tibetan

Dalai Lama a fost internat de urgență într-un spital din capitala indiană Delhi, fiind diagnosticat cu o infecție respiratorie, scrie BBC. 

Ajutorul său, Tenzin Taklha, susține că acesta a ajuns în Delhi după ce s-a plâns de probleme în zona pieptului. El este în stare stabilă în momentul de față și va rămâne în spital pentru următoarele două-trei zile. 

Liderul tibetan în vârstă de 83 de ani a fugit în India acum 60 de ani, în urma unei revolte eșuate împotriva dominației chineze. Laureat al premiului Nobel, el este și un vorbitor popular, deși s-a retras din viața publică în ultimii ani. 

China a preluat controlul asupra Tibetului în 1950 și îl consideră pe actualul Dalai Lama un individ periculos, cu tendințe separatiste.

Sursa foto: BBC


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

miopie, vedere, oameni, ochelari, aristotel, evul mediu, stiinta, Cum se descurcau oamenii cu probleme de vedere înaintea inventării ochelarilor?


horoscop 22 aprilie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 22 aprilie 2019. Vărsătorii au mici conflicte cu șefii, iar Gemenii au multe de făcut


submarin atomic, belgorod, vladimir putin, rusia, lansare, Submarinul sinistru al lui Vladimir Putin. Ar putea șterge un oraș întreg de pe fața pământului! Video


robert de niro, donald trump, atac dur, gangster aspirant, ratat, video, The Late Show With Stephen Colbert Robert de Niro îl atacă, din nou, pe Donald Trump: E un adevărat ratat, un gangster aspirant! Video