Mondo News

Dalai Lama, internat de urgență într-un spital din Delhi! Ce a pățit liderul tibetan

Miercuri, 10 Aprilie 2019 09:19
Scris de: Vlad Economu
Dalai Lama, internat de urgență într-un spital din Delhi! Ce a pățit liderul tibetan

Dalai Lama a fost internat de urgență într-un spital din capitala indiană Delhi, fiind diagnosticat cu o infecție respiratorie, scrie BBC. 

Ajutorul său, Tenzin Taklha, susține că acesta a ajuns în Delhi după ce s-a plâns de probleme în zona pieptului. El este în stare stabilă în momentul de față și va rămâne în spital pentru următoarele două-trei zile. 

Liderul tibetan în vârstă de 83 de ani a fugit în India acum 60 de ani, în urma unei revolte eșuate împotriva dominației chineze. Laureat al premiului Nobel, el este și un vorbitor popular, deși s-a retras din viața publică în ultimii ani. 

China a preluat controlul asupra Tibetului în 1950 și îl consideră pe actualul Dalai Lama un individ periculos, cu tendințe separatiste.

Sursa foto: BBC


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 24 iulie 2019, horoscop miercuri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 24 iulie 2019. Vărsătorii trebuie să fie optimiști, iar Taurii să revină cu picioarele pe pământ


corabie, cristofor columb, marea baltica, epava, descoperire, arheologi marini “Comoară” veche de 500 de ani, descoperită intactă, în Marea Baltică!


prodecan, teorie, viol, facultate teologie, radio trinitas, vasile raduca Halucinant! Ce spune prodecanul Facultății de Teologie despre viol


CFR Cluj, FCSB, CSU Craiova, Viitorul, cupe europene, televizari, liga campionilor, europa league, tur II preliminar CFR Cluj, FCSB, CSU Craiova și Viitorul joacă în cupele europene! Unde poți viziona partidele