Mondo News

Curs valutar: Ce se întâmplă cu leul la începutul săptămânii

Luni, 16 Aprilie 2018 13:44
Scris de: Vlad Economu
Curs valutar: Ce se întâmplă cu leul la începutul săptămânii

Banca Națională a României (BNR) a cotat, luni, un euro la 4,6507 de lei/unitate, cu 0,22% mai puțin față de ședința de vineri. Dolarul american a scăzut, fiind cotat de BNR la 3,7600 de lei/unitate, cu 0,47% mai puțin față de ultima zi lucrătoare a săptămânii trecute.

Francul elvețian a scăzut, luni, și a ajuns la 3,9172 de lei/unitate, față de vineri când a fost 3,9301 de lei. Și lira sterlină este în scădere, ajungând la 5,3803 de lei, față de 5,3960 de lei, cât a fost cotată vineri.

Prețul gramului de aur este în scădere. BNR a anunțat că acesta costă 162,6052 de lei, față de 162,9082 de lei cât a fost vineri.

Sursă foto: bnr


Un comentariu

  1. Florin
    Reply

    BANI ONLINE. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre: [email protected]

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

model victorias secret, judecata, hotel lux, gandaci Un model Victoria’s Secret dă în judecată un hotel de lux. Este cumplit ce i s-a întâmplat într-o noapte


franta, fata ascunsa, furtuni, satelit, cercetare, taranis Franța: Satelitul Taranis va studia ”faţa ascunsă” a furtunilor!


richard gere, tata, copil, sarcina, alejandra silva Richard Gere va deveni tată la 69 de ani


coca cola, canabis, bautura Coca Cola poartă discuții pentru lansarea unor băuturi care să conțină canabis