Cum se prepară tăițeii cu carne de pui și sos de smântână. O rețetă specială pentru weekend, ușor de preparat și extrem de delicioasă.
Ingrediente pentru tăiței cu carne de pui și sos de smântână
600 g tăiței
1 piept de pui dezosat
½ linguriță piper
1 lingură unt
300 g smântână lichidă pentru gătit
100 g brânză rasă
100 g șuncă
100 ml apă
pătrunjel tocat
Cum se prepară tăițeii cu carne de pui și sos de smântână
Fierbi tăițeii în apă cu sare până când se înmoaie, apoi îi scurgi. Topești untul într-o tigaie, adaugi pieptul de pui tăiat cubulețe, sare și piper, după gust. După 3-4 minute, torni apa, adaugi șunca tocată, smântâna, acoperi și lași să fiarbă până când se pătrunde carnea. Adaugi brânza, apoi tăițeii și amesteci. Servești cu pătrunjel tocat presărat.
Sursa rețetă: clickpoftăbună