Cum se prepară supa minestrone. Pentru zilele în care vrei să mănânci un preparat ușor și gustos, prepară o supă minestrone!
Ingrediente necesare pentru supă minestrone:
4 linguri ulei de măsline
1 ceapă mare, tocată mărunt
2 morcovi curățați și tăiați cubulețe
1 tulpină de țelină curățată și tocată
sare, după gust
4 căței de usturoi tocați
cimbru, după gust
1 l apă
220 g fasole verde
1 legătură praz, tăiată rondele
2 dovlecei medii, tăiați cubulețe
2 roșii decojite, tocate
2 lingurițe busuioc proaspăt tocat
2 lingurițe pătrunjel proaspăt tocat
piper negru măcinat, după gust
Mod de preparare supă minestrone:
Pui uleiul la încălzit într-o oală mare, la foc mediu. Adaugi ceapa, morcovii și țelina și le lași să se călească 15 minute, până când ceapa devine translucidă. Condimentezi cu usturoi, cimbru și sare. Torni apa și lași să fiarbă. După ce dă în clocot, adaugi prazul, fasolea verde, dovlceii, roșiile și potrivești gustul cu busuioc, pătrunjel și piper. Când supa începe să se îngroașe o iei de pe foc. O servești caldă.
Sursă rețetă și foto: stumbleupon.com